Manequeen – Defineste sensul videochatului

 

 

       Castigatorul premiului Best Emerging Live Cam Studio, Manequeen, mi-a oferit sansa de a fi model de videochat in unul din cele mai profesioniste studiouri de videochat. Este o adevarata placere pentru o femeie sa stie ca se afla intr-un loc unde i se ofera siguranta, protectie, lux si tot confortul necesar pentru a se simti capabila sa munceasca.

Manequeen este mai mult decat un studio de videochat, pentru ca are grija ca de fiecare data sa fiu eleganta, frumoasa, aranjata si astfel sa ma simt in largul meu. Asadar, nu este un simplu job la care eu muncesc. Este locul in care eu stiu ca am parte de toata fericirea din lume, locul unde pot sa ma comport natural si sunt platita pentru asta. Iar salariul nu este unul de trecut cu vederea. Charm Studio ma pretuieste pentru faptul ca sunt frumoasa si am abilitatea de a comunica intotdeauna cu oricine, despre orice subiect. Sunt foarte deschisa, nu am inhibitii, iar asta ma ajuta in jobul meu, pentru ca atrage toti mai multi admiratori care vor sa imi vorbeasca, sa ma cunoasca.

Orice femeie are admiratorii ei, dar Manequeen imi ofera sansa la admiratori care ma fac tot mai bogata zi de zi, care ma trateaza frumos, care ma complimenteaza si imi daruiesc toata atentia lor, ca si cum as fi punctul central din viata lor. Consider ca acesta este tipul de admiratori pe care orice femeie ar trebui sa-l aiba, pentru ca toate meritam sa primim tot ce e mai bun si frumos. Manequeen este singurul care poate oferi tot ce am enumerat eu mai sus.

Lumea care nu cunoaste nimic despre videochat, se teme. Dar eu incerc sa aduc la cunostinta fiecarei femei ca nu exista niciun motiv de teama. Practic, ceea ce fac eu toata ziua este sa vorbesc, sa glumesc si sa zambesc. Pentru asta, eu obtin peste 3.000$ pe luna. Eu chiar nu trebuie sa fac nimic, pentru ca profesionistii de la Manequeen se ocupa sa fiu frumoasa si eleganta in permanenta, pentru admiratorii mei. Eu ii las sa ma rasfete in acest fel in timp ce castigurile curg.

Cel mai important lucru este ca la Manequeen primesc atat de mult respect pentru ceea ce reprezint eu, cum nu am primit de la nimeni niciodata. Sunt implinita din toate punctele de vedere alaturi de Manequeen.

 

 

 

      

Lasă un răspuns