Manequeen imi ofera un salariu de 10 ori mai mare decat pana acum

Ce poate fi mai perfect decat un salariu de zeci de ori mai mare decat ce-l pe care ai? Mai exact, cum ar fi sa ajungi de la 900 de lei lunar la 9.000 de lei? Cred ca ti-ar sta mai bine in portofel cu o suma ca asta. In special cand stii ca iti poti lua oricand orice vrei tu din toate magazinele. Orice iti place, de la haine, pana la pantofi, bijuterii si cosmetice, iti poti permite cu Manequeen. Totusi, vorbim despre 9.000 de lei lunar. Iti poti lua toate lucrurile la care ai visat si pe care nu ti le-ai putut permite.

Saltul de la un salariu lunar de 800 de lei la unul de peste 8.000 de lei a insemnat pentru mine un pas enorm. In prima luna am avut chiar un soc cand am vazut ca pot fi capabila de a obtine o asemenea suma de bani. Poti rade de mine, dar prima data nici nu stiam cum sa incep sa-i numar. Cert este ca erau multi, foarte multi. Indeajuns incat sa pot merge la o sesiune de cumparaturi si sa-mi reinnoiesc toata garderoba, cap coada.

Momentul in care am ajuns sa castig 8.000 de lei lunar

Ajunsa recent in Bucuresti, m-am cazat la o prietena pentru cateva zile. Imi trebuia un loc unde sa stau pana ma puneam pe picioare si imi luam ceva cu chirie de una singura. Mi-am cautat joburi prin Centrul Vechi, prin toate centrele Bucurestiului, dar nimic. Majoritatea ofereau 1.000 de lei “pentru inceput”. Scuza aceasta cu inceputul o auzisem peste tot, dar eu stiu din proprie experienta ca daca incepi de la 1.000 de lei, ramai la aceeasi suma chiar si cativa ani buni de zile.

Timpul nu era tocmai la dispozitia mea si trebuia sa gasesc repede un job care sa-mi ofere salariul macar in 2 saptamani de la angajare. Toate firmele ofereau un salariu lunar si acela era foarte mic pentru o fata fara experienta ca mine. Nemaistiind ce sa fac, am cautat oferte pe internet toata ziua.

Dintr-un click in altul, am ajuns sa dau peste cateva pagini de videochat. Am vazut ca se ofera bonusuri de angajare si salarii foarte mari, asa ca am zis sa incerc. Desigur ca am cautat studioul de videochat cel mai bun, pentru ca nu imi doream sa risc. Asa am gasit studioul Manequeen, la care am sunat chiar in ziua respectiva si am stabilit un interviu.

La nici 2 zile de la interviu eu eram deja angajata, a doua zi lucrand deja. Mi-a placut acest lucru, pentru ca trebuia sa lucrez cat mai repede pentru a obtine bani. Managera de la Manequeen mi-a garantat ca in doua saptamani voi face bani de chirie si nu trebuie sa ma ingrijorez. Faptul ca ei si-au aratat interesul fata de problemele mele m-a facut sa ma simt bine.

Asadar, am lucrat doua saptamani dupa cum mi-au spus ei, cu ajutorul trainerilor si profesionistilor de la Manequeen. Asteptarea nu a fost lunga, pentru ca timpul a trecut foarte repede facand videochat. Surprinzator, dar chiar imi placea ceea ce faceam. Dupa cele doua saptamani, am primit 3.000 de lei. Bineinteles ca acesti bani mi-au ajuns pentru chirie si m-am aratat foarte multumita.

Dupa alte doua saptamani, am ajuns chiar si la 6.000 de lei. Am vazut ca pot sa castig tot mai mult datorita comisionului progresiv, asa ca m-am decis sa fiu si mai ambitioasa. In doar 4 luni de munca alaturi de Manequeen am ajuns sa am 8.000 de lei lunar. Nu as putea sa am satisfactie mai mare.

Lasă un răspuns