Varsta de 22 de ani mi-a oferit o sansa enorma in viata

Eu sunt Emma si, cu toate ca am un nume mai exotic, sunt din Romania si lucrez tot aici. Nu scriu pentru a face reclama nimanui, scriu pentru ca vreau sa imi exprim gandurile si aprecierea in ceea ce priveste locul meu de munca actual. Stiu ca somajul nu suna bine pentru nimeni, de aceea am incercat cat se poate de mult sa gasesc un job care sa ma faca fericita, in Bucuresti si fix pe placul meu. Acum cateva luni am implinit 22 de ani si tot atunci am reusit sa descopar un angajator care m-a privit de la egal la egal si mi-a prezentat o oferta de munca super.

Asadar, va intrebati poate cum anume varsta de 22 de ani mi-a oferit acea sansa enorma in viata si care ar fi aceea? Sigur ca sunteti curioase, pentru ca si eu as face la fel, pentru a-mi imbunatati viata si a invata din experientele altora. Povestea mea incepe frumos. O amica de-a mea m-a sunat in ziua aniversarii mele ca sa imi spuna “La multi ani” si pentru a ma invita sa ne vedem ca sa imi dea cadoul ce mi-l pregatise cu atata grija. I-am multumit si am asteptat plina de nerabdare sa ma sune din nou pentru a ne vedea, ca sa imi iau cadoul.

In cele din urma, mai spre seara, cand asteptarea mea nu mai avea limite, am primit apelul si amica m-a chemat in Piata Unirii ca sa ma felicite. Am ajuns acolo si ghici ce? De fapt, ajunsesem la ea la munca. Nu mi-a venit sa cred unde lucra si cat de frumos era totul acolo. Am descoperit ca este model de videochat la Manequeen si ca stilul ei de viata fabulos se tragea de pe urma programului ei de munca si ambitiei de care dadea dovada ca model acolo.

Pentru ca era putin rece afara, m-a tras in studio ca sa imi faca surpriza cea mare pe care am asteptat-o toata ziua. Era vorba despre un cos enorm de dulciuri sofisticate din Anglia si de o punga de cadouri in care era o rochie draguta si moderna de la o marca preferata de mine. Am ramas muta de uimire cand am vazut ce mi-a luat pentru ca mi-am dat seama ca a cheltuit o gramada de bani cu asta. Vazandu-mi incantarea, fetele de acolo, colege de-ale ei, m-au intrebat daca nu imi doresc si eu o asemenea viata de lux? Am zis ca da, din prima. Nici nu am ezitat. Astfel, ele au spus ca sunt in permanenta cautare de noi modele de videochat si prietene cu care sa socializeze, de aceea m-am programat si pentru un interviu a doua zi, la studioul Manequeen.

Va mai intrebati unde sunt acum sau cum de sunt atat de recunoscatoare pentru ziua in care am implinit 22 de ani? Cred ca este de la sine inteles de acum ce s-a intamplat si cat de bine imi merge acum.

 

 

Lasă un răspuns