Manequeen revolutioneaza lumea videochatului

 

Facand parte din cel mai mare si puternic grup de studiouri, Manequeen a adus in domeniul videochatului inovatii prin schimbarea totala a dimensiunii realitatii. Realitatea mea a inceput sa nu mai fie una crunta si trista, pentru ca sunt model de videochat la Manequeen care, prin profesionalism, mi-a schimbat realitatea intr-o poveste de vis.

O sa iti povestesc trei pasi simpli prin care Manequeen Bucuresti m-a facut bogata si fericita:

1.Primul pas catre fericire a fost legalitatea, confidentialitatea si discretia. Aceste trei lucruri au fost necesare pentru mine, ca o dovada a profesionalismului cu care activeaza cei de la studio. Nu am avut nicio problema din acest punct de vedere, deoarece la interviu mi s-a oferit un contract 100% legal. L-am citit si am observat ca toate drepturile imi sunt protejate, ca ma pot apara in fata legii si ca lucrez intr-un mediu in deplina legalitate. Acest aspect mi-a conferit toata siguranta cu care am mers mai departe alaturi de Manequeen, care mi-a respectat intotdeauna intimitatea prin discretie si confidentialitate.

2.Sume considerabile de bani. Pentru a avea o viata implinita si frumoasa, mi-am dorit sa am cat mai multi bani. Nici acest aspect nu s-a dovedit a fi un obstacol pentru cei de la Manequeen, care m-au ajutat in permanenta sa am cele mai bune performante. Din aceste performante, au rezultat castigurile de peste 3.700$ lunar. Performantele nu le-am avut oricum, ci cu ajutorul training-ului primit de  la profesionistii de la Manequeen. Acest training m-a format ca si persoana, dupa cum spuneam. Datorita acestei echipe specializate in videochat, am reusit sa invat cele mai esentiale lucruri in viata. Printre acestea, am invatat sa ma respect ca si persoana, apoi sa ii respect pe cei din jur. Apoi, am invatat sa fiu demna si sa imi spun mereu punctul de vedere. Sunt ambitioasa si hotarata, pot obtine orice imi doresc datorita studioului.

  1. Ultimul, dar nu cel din urma, este omenia. Poate parea ciudat sa auzi acest cuvant in lumea videochatului, dar daca vii la Manequeen, vei vedea ca nu este. M-a atras foarte mult faptul ca s-a pus accent pe bun simt si onestitate. Am realizat ca atunci cand oamenii sunt oameni, se respecta si sunt sinceri, universul contribuie impreuna cu ei la realizarea tuturor planurilor. Asa se intampla si cu Manequeen. Pentru ca fetele de aici stiu sa fie o familie, ne sustinem si ne ajutam reciproc, Manequeen functioneaza la cele mai inalte standarde.

Cat despre mine, aceste 3 aspecte m-au convins ca locul meu nu este in alta parte decat la Manequeen.

 

  1 comment for “Manequeen revolutioneaza lumea videochatului

Lasă un răspuns

Call Now Button