Manequeen – Cea mai dulce experienta

            Manequeen Bucuresti reprezinta intregul meu univers, nu doar un studio de videochat. Cu inima deschisa si cu fermitate, sunt mandra sa afirm ca nu m-a interesat rautatea celor din jur si am optat pentru jobul de model de videochat la Manequeen. Nu puteam sa lipsesc din experientele cu cel mai bun studio din Bucuresti. Imi place sa traiesc viata, iar Manequeens este sansa mea pentru a face asta.

In fiecare dimineata cand stiu ca ma asteapta o noua zi alaturi de Manequeen, imi rezerv cateva minute pentru a-mi multumi mie insami ca am luat decizia inteleapta de a ma angaja aici. Efectul Manequeen asupra mea este ca am o stare de spirit mult mai pozitiva, iar energia mea este de neinvins.

Cea mai frumoasa parte din munca la Manequeen este faptul ca problemele nu-si mai au sensul in viata mea. Sa fiu model aici este precum o terapie pentru mine, care ma ajuta cu tot stresul si grijile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului. Aceasta terapie poate fi in mii de feluri la Manequeen. Fie e terapie prin castiguri excelente, complimente si atentie continua de la admiratori, fie prin acumularea de noi cunostinte,  fie e terapie prin cumparaturi, vacante si petreceri permanente.

Oricare dintre acestea ar fi, imi aduc un zambet larg pe chip de fiecare data cand le experimentez. Datorita castigurilor de la Manequeen am fost in Maldive, Thailanda, Creta, in diferite tari si locatii, si inca nu am terminat toata experienta mea alaturi de studio. Nu conteaza ce dorinta am, Manequeen imi este aproape pentru a indeplini pana si imposibilul.

Manequeen imi ofera cele mai frumoase momente de care ma bucur pe deplin, impreuna cu echipa de la studio, care imi este acum o familie. Ceea ce eu n-am stiut a fost faptul ca Manequeen mi-a fost o familie inca de la inceput. M-au primit cu bratele deschise si m-au protejat inca de la angajare, prin sfaturi de viata, ajutor si sustinere financiara. Nu stiu ce alt loc de munca ar mai fi aratat atat de interes fata de binele meu. Nu cred ca exista, de aceea pretuiesc fiecare clipa cu Manequeen, pentru ca sunt unice.

Nu numai momentele sunt unice, ci si tot ceea ce reprezinta Manequeen. Interiorul e unic, conditiile de munca sunt unice, oamenii sunt unici, castigurile … TOTUL este unic! Iar eu sunt unica alaturi de ei.

 

Lasă un răspuns