Manequeen – Placerea de a trai cu adevarat

 

 

       Inca nu am gasit cuvintele potrivite pentru a descrie incantarea cu care lucrez alaturi de Manequeen, cel mai puternic si profesionist studio de videochat din Bucuresti. Am enorma placere de a afirma ca nu fac parte dintr-un simplu studio de videochat unde eu profesez ca un simplu model. Manequeen este linistea mea, refugiul in care eu iubesc si traiesc.

Nu as fi crezut ca voi ajunge vreodata sa ma atasez atat de mult de un loc sau de oamenii din acel loc. Dar, cu Manequeen, totul a fost diferit, mi-a furat inima in cel mai frumos mod. M-a atras, mi-a facut viata frumoasa si a avut grija de mine. Cum as fi putut sa nu fiu cucerita? Inima unei femei este precum un labirint, iar fiecare carare din el duce catre un zambet, catre un sentiment frumos. Manequeen a facut pasi mici, cu un impact mare, pe acele carari, descoperindu-le fiecare sens. Fiecare sens descoperit, a dus catre un zambet larg pe buzele mele peste care se presara doar un singur nume: Manequeen.

Magia cu care Manequeen isi face loc in inima mea este este o eterna placere de a trai, un strop de bucurie in fiecare zi, care se revarsa pe chipul meu si ma insenineaza. Imi este din ce in ce mai imposibil sa ma pot indeparta de Manequeen, pentru ca imi lumineaza zilele cu cele mai puternice trairi. Nici daca m-as putea indeparta, nici cu cea mai mica particula care ma formeaza nu as vrea.

Am gasit coltul meu de Rai, unde pot simti frumusetea vietii pe pielea mea. De fapt, frumusetea in sine este Manequeen. Aici, ma simt femeie. Simt ca sunt delicata, dar in acelasi timp, puternica. Simt ca sunt suava, dar si seducatoare. Simt tot ce nu am putut simti pana acum.

Manequeen a devenit motivul pentru care traiesc, pentru care ma trezesc dimineata si, un zambet plin de fericire ma invaluie. Orice intalnire cu Manequeen, este un basm. Orice discutie, orice cuvant spus de admiratorii mei ma face sa revin in acelasi loc mereu, sa ma las rasfatata si alintata.

Eleganta a prins forma seductiei, iar armele pe care le port mereu cu mine sunt rafinamentul si blandetea. Sunt asa acum, dar fara Manequeen nu as mai fi. Tocmai de aceea, o sa raman aici ca si cum as ramane in casa mea, bucurandu-ma de toata bogatia spirituala si materiala cu care Manequeen ma flateaza zi de zi.

 

 

Lasă un răspuns