Manequeen – Regele videochatului

 

 

       Cu numeroase premii castigate, Manequeen este desemnat cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Eu, fiind model de videochat aici, sunt intru totul de acord cu aceste premii si acest renume al studioului. Am observat profesionalismul studioului in momentul in care ma aflam in camera de munca, iar admiratorii ma vizitau cu zecile, stiind cat de cunoscut este studioul si ce modele de elita lucreaza aici.

Faptul ca eu am ocazia sa lucrez aici ma flateaza, pentru ca inseamna ca sunt un model la fel de bun si am foarte multe calitati. Este foarte important pentru mine sa ma simt apreciata, iar Manequeen pare ca stie toate dorintele mele, pentru ca imi ofera totul, fara ca macar sa cer ceva. Pentru mine, acesta este adevaratul profesionalism si adevarata seriozitate ale unui studio.

Manequeen activeaza de multi ani in acest domeniu, avand foarte multa experienta. Datorita acestei experiente eu sunt sigura ca ma aflu in cel mai bun studio posibil, fara niciun dubiu. O simpla dovada a seriozitatii si corectitudinii de care profit la Manequeen este aceea ca sunt aici deja de 3 ani si nu am nici macar un mic repros. Tot ce mi se intampla aici, este benefic pentru mine din orice punct de vedere. Sunt atenta la fiecare pas, pentru ca am multe de invatat din orice lucru care se petrece la Manequeen.

Pentru faptul ca am invatat in permanenta si am incercat sa fiu cat mai receptiva, Manequeen ma rasplateste cu sume de peste 3.000 de dolari ca si salariu. Abia acum pot spune ca sunt recompensata intr-adevar pentru munca si devotamentul meu, nu la celelalte joburi pe care le-am avut. Am si uitat cat de dezamagitor a fost trecutul meu, pentru ca Manequeen reprezinta prezentul si viitorul meu. Si, crede-ma, sunt foarte stralucite.

Manequeen este palatul meu, iar eu sunt regina pe care toti admiratorii o iubesc si o complimenteaza cu cadouri si atentii zilnice. Este un rasfat permanent sa lucrez alaturi de Manequeen, care mi-a oferit o camera precum a unei regine: cu mobilier premium, facut din cele mai scumpe si fine materiale, in care eu sa ma simt cat mai confortabil.

Fara indoiala, Manequeen este rege peste toate studiourile, dand un adevarat exemplu despre cum ar trebui sa arate un studio de videochat. Este un job demn de urmat de fiecare femeie, care nu o sa regrete nimic din ceea ce face si primeste la Manequeen.

 

Lasă un răspuns