Viata mea alaturi de Manequeen

Toata lumea isi pune intrebari despre cum este videochatul, despre ce se intampla in spatele “cortinei”, sau despre cum se simt fetele care lucreaza in acest domeniu. Desi se pun multe intrebari, toata lumea priveste subiectul cu o oarecare retinere, tinzand sa judece persoanele care se ocupa de asa ceva. Inca nu stiu care este motivul pentru care noi, oamenii, facem asta, dar acum stiu macar cum este lumea videochatului alaturi de Manequeen. Primul lucru pe care il pot afirma este ca lumea se contrariaza inutil, pentru ca videochatul este un job foarte avantajos pentru orice femeie, iar studioul de videochat Manequeen nu este o inchisoare, este un camin, in care se afla o familie. Intr-adevar, nu este un job ca oricare altul. Este mai mult de atat. Aici, fetele se unesc, se respecta si se ajuta, nu exista ura si suspiciuni intre noi, si nici macar nu incercam sa ne facem rau una alteia, cum se mai obisnuieste la diferite joburi. Manequeen reuseste sa lege destine si prietenii, formand din studio o casa in care noi, modelele, venim cu drag, ca acasa.

De cand lucrez in aceasta lume, perspectiva mea despre viata s-a schimbat radical, dar in bine. M-am maturizat si am evoluat pe plan personal si profesional. Acum stiu cum sa ma fac ascultata, cum sa imi impun deciziile si parerile, cum sa ma fac respectata si cum sa fiu demna de admirat. Sau ce, ai fi crezut ca videochatul distruge destine? Nu, videochatul la Manequeen formeaza caractere din care se deprind adevarate personalitati, indestructibile si frumoase. Manequeen ma ajuta sa pasesc in viata fara frica, sa fiu sigura si hotarata pe mine, pe toate calitatile pe care le detin. De asemenea, ma invata cum sa folosesc calitatile in avantajul meu si cum sa fructific fiecare moment din viata mea. Asadar, videochatul ma ajuta sa nu las niciun minut din viata mea sa se piarda, sau sa fie irosit. Ma ajuta sa folosesc timpul in folosul meu, intr-un mod productiv. Ce ar putea fi rau in asta? Insa, inteleg pe de-o parte atitudinea oamenilor. Nu ai de unde sa stii sensul unui lucru pana nu il incerci. De aceea, cu tot dragul din inima mea sustin ca orice femeie ar putea incerca sa faca videochat alaturi de Manequeen si nu ii va parea rau.

In fond, daca vorbim si despre lucrurile materiale, care par sa domine in societate, Manequeen ofera salarii de peste 1.500 de dolari pe luna, cu numeroase bonusuri si premii. Aceste lucruri atrag marea majoritate a femeilor aici, care raman pentru ca sunt implinite nu numai material, dar si spiritual.

Lasă un răspuns