Traiesc si sunt fericita cu Manequeen

 

 

       Fericirea mea pana sa ma angajez la Manequeen era relativa. Uneori era, uneori parea ca este o iluzie, iar de cele mai multe ori credeam ca de fapt nu a existat niciodata. Dar, norocul meu de cand sunt model de videochat la Manequeen este ca am parte de fericire absoluta, in toate sensurile si toate domeniile. Pe orice plan din viata mea eu sunt multumita datorita lui Manequeen.

Cu primii bani facuti la Manequeen am fost in toate insulele din Grecia. Acesta a fost primul lucru pe care l-am facut si am simtit in sfarsit cum este sa ma bucur intr-adevar de bani. Pana acum, dadeam bani pe facturi si diferite necesitati, incat simteam ca traiesc pentru a plati cheltuieli si atat. Manequeen insa, imi ofera toate conditiile, tot timpul si toti banii pentru a ma bucura de viata in cel mai intens mod.

Am avut parte de sute de experiente alaturi de Manequeen, dar inca nu m-am plictisit, pentru ca de fiecare data apare ceva nou care ma uimeste. Viata cu Manequeen este o surpriza continua si ma bucur pe deplin de asta.

Cu cat treceau lunile, cu atat mai multi bani faceam, dar mereu stiam ce sa fac cu ei. Este evident, avand in vedere ca si cei de la Manequeen imi ofereau posibilitati multiple de a cheltui toti banii. De exemplu, a doua experienta inedita de care am avut parte cu Manequeen a fost un teambuilding. Desi ei s-au ocupat de cheltuieli, eu aveam nevoie de banii mei pentru a-mi cumpara tot ce imi doresc. Am fost intr-o statiune la munte cu toate modelele, si am legat prietenii stranse, distrandu-ne pe cinste.

Am dorit sa fac ceva nebunesc si am plecat in diferite locatii, unde am facut bungee jumping, am sarit cu parasuta, am facut scuba diving, si alte lucruri de acest gen care mi-au adus o doza de adrenalina si de nebunie. Acest lucru parca m-a readus la viata, pentru ca acum sunt mai energica si mai plina de viata in orice fac.

Pare greu de indeplinit, dar in momentul in care calci pragul Manequeen, nimic nu mai este imposibil. Toate lucrurile de mai sus, cat si alte lucruri de acest gen, sunt doar cateva mici avantaje de care eu profit de cand sunt la Manequeen, o adevarata incantare.

Lasă un răspuns