Manequeen este viitorul meu

 

 

       Daca inainte ma ingrijoram de cum va fi viitorul meu, acum stiu si afirm cu fermitate ca va fi unul mai mult decat de succes. Acest lucru il datorez studioului de videochat Manequeen, cel mai bun studio din Bucuresti. In cateva secunde in care am semnat contractul de angajare, viata mea s-a schimbat brusc intr-o viata mai buna, asa cum mi-am dorit-o mereu.

Totul a inceput cu o banala discutie intre mine si prietena mea, amandoua cazand de acord sa incercam un nou job, inedit si diferit, care sa fie cu totul altceva de ceea ce am facut amandoua pana acum. Eu am decis sa incerc in domeniul videochatului, chiar daca nu stiam multe despre asta. Cand imi amintesc de aceasta discutie, imi spun mii de multumiri in minte pentru ca am fost destul de deschisa sa incerc aceasta experienta alaturi de Manequeen. Este, probabil, cea mai inteleapta decizie pe care am luat-o vreodata si fata de care stiu sigur ca nu voi avea regrete.

Cu ce sa incep … Banii! Da, banii atrag pe toata lumea, asa ca voi incepe prin a enumera beneficiile financiare de care profit aici. Totul a inceput de la un castig de 500 de dolari. Dar asta a fost intr-o singura luna, pana am reusit sa ma acomodez cu videochatul si cu admiratorii mei online. A doua luna, cu sfaturile profesionistilor de la Manequeen, am trecut peste o treapta mai sus si am castigat 1.500 de dolari. Eu spun ca, pentru inceput, asta a fost foarte bine. Acest lucru mi-a dat increderea unui inceput promitator alaturi de Manequeen. Si nu m-am inselat. In nici 7 luni, am inceput sa am castiguri de peste 4.000 de dolari. Despre asta ce spui? Eu pot spune doar ca Manequeen este cel mai profesionist studio, care are grija de mine si se asigura sa primesc cel mai specializat training.

Sunt foarte lucruri de zis despre beneficiile materiale de la Manequeen, insa nu vreau sa vorbesc doar despre asta. Vreau sa mentionez ca, in primul rand, lucrul care ma face sa ma indrept catre un viitor sigur si stralucitor este faptul ca sunt inconjurata doar de profesionisti, dar care sunt in acelasi timp si oameni de exceptie, cu care pot vorbi orice. Acestia sunt echipa din care eu fac parte la Manequeen si care imi sunt aproape mereu prin sfaturi, atat despre videochat, cat si despre viata. Cu tot luxul si confortul pe care le am aici, echipa profesionista si ajutorul neconditionat, eu sunt un model fericit.

Lasă un răspuns