Manequeen-Luxul unei vieti in care am peste 3.000$ lunar

O viata confortabila este o viata in care iti poti permite orice, oricand, oriunde, indiferent de circumstante. Femeile sunt foarte impulsive si ori de cat ori vad ceva ce le place, ele isi doresc acel lucru. Din acest motiv, ele au nevoie de un job care sa le ofere o viata confortabila pentru a putea fi fericite. Am dreptate? In plus, femeile sunt fiinte delicate si elegante, au nevoie de un loc cu amenajari speciale, in care sa se simta in largul lor, relaxate, nu au nevoie de un birou mic si ingramadit in care sa stea toata ziua in galagie. Avem nevoie de liniste, armonie si pace pentru a putea lucra asa cum trebuie si pentru a avea rezultate bune la locul de munca. Insa, trebuie sa recunosc ca si castigurile mari sunt cele care motiveaza o femeie, nu doar conditiile favorabile de munca. Pentru toate aceste nevoi, exista Manequeen, care dispune de toate facilitatile unui job ideal in videochat.

Raportandu-ma la nevoile mele, tot ceea ce inseamna Manequeen ma motiveaza. Programul lejer ma motiveaza, banii, bonusurile, premii, conditiile optime de munca, atmosfera, echipa, profesionalismul studioului de videochat … ABSOLUT tot ma motiveaza! Tocmai din acest motiv ma aflu la Manequeen de un an ca model de videochat si nu am de gand sa renunt la acest job prea curand. Toate beneficiile de care am parte aici sunt, probabil, de zeci de ori mai mari si mai multe decat cele pe care un job obisnuit de pe piata muncii le ofera.

Incepand de la salariul de 3.350$ pe care il am lunar si de la bonusurile consistente, eu ma declar cea mai multumita angajata a anului. Avand in vedere ca pana acum un an nu imi permiteam foarte multe, acum imi permit absolut orice datorita training-ului primit de profesionistii de la Manequeen care m-a ajutat sa cunosc totul despre videochat pentru a putea sa am castiguri mari.

Bonusurile constau in bijuterii Swarovski, rochii de la Poema, genti Musette, pantofi Musette, vouchere la saloanele cele mai exclusive din Bucuresti si zeci de alte premii pe care eu le primesc ca o rasplata a muncii si a fidelitatii mele alaturi de Manequeen. Acestea fiind spuse, pot spune ca Manequeen dispune de jobul perfect pentru orice femeie, deoarece este cel mai calitativ din toate punctele de vedere, de la interioare, pana la dotari si castiguri care au dus la renumele international al studioului de videochat.

 

Lasă un răspuns