Manequeen-Costa Rica si frumusetea sa

 

 

       Cu totii avem un loc in care ne dorim sa mergem macar o data. Mai ales cand vine vorba de femei, care iubesc vacantele si calatoriile. Eu iubesc, in special, plajele si insulele. Un loc mi-a atras atentia in mod special, si anume Costa Rica. Am auzit numai lucruri de bine despre acest loc si am vrut sa vad cu ochii mei daca o simpla locatie este capabila de a ma fascina. Am luat atitudine, am plecat de la vechiul job si m-am angajat la Manequeen. Am pus punct unei vieti modeste, in care sa am numai nemultumiri. Era si cazul sa fac ceva cu viata mea, nu? Pentru ca-mi doream schimbare, trebuia sa incep cu ceva. Am inceput cu demisia mea si cu colaborarea la studioul de videochat Manequeen, pentru ca eram sigura ca videochatul imi va aduce castiguri destul de mari pentru a putea sa imi indeplinesc orice dorinta. Mi-am spus ca nu mai are rost sa ma ascund, deoarece le invidiam pe fetele care lucrau la studio si auzeam cati bani faceau. Daca asta am simtit, asta am facut. Nu mi-a mai pasat de ce ar fi zis lumea, si bine am facut.

Schimbarea s-a produs pe toate planurile vietii mele, doar prin simpla semnatura a contractului legal cu Manequeen. Salariul meu nu mai varia intre 900 si 1.100 de lei, ca la vechiul job. De data aceasta Manequeen m-a incantat cu castiguri peste 1.000 de dolari la fiecare doua saptamani. Programul a fost si el unul benefic, de asemenea, pentru ca nu ma obliga nimeni sa lucrez ore in plus, sau zile extra. La Manequeen am parte de un program lejer, pe care il aleg in functie de prioritatile mele. Astfel ca, am ales in asa fel incat sa am tot timpul pentru a merge in ce vacante vreau eu.

Prima mea vacanta datorita lui Manequeen a fost cea despre care vorbeam, cu destinatia in Costa Rica. Intr-un mod uimitor, acest loc chiar m-a facut sa ma indragostesc de tot ceea ce reprezinta el. M-am putut bucura dupa mult timp de liniste de o vacanta frumoasa, in care mi-am regasit zambetul de odinioara. Vezi? Asta primesti atunci cand iti lasi instinctul sa te conduca si faci ce simti. Eu am simtit sa lucrez la Manequeen, iar pentru asta ma rasplateste cu conditii ideale de munca, bonusuri avantajoase si castiguri peste masura.

Lasă un răspuns