Cum decurge un interviu de angajare la Manequeen?

Dat fiind faptul ca ai aflat cat de mari sunt veniturile modelelor care lucreaza la Manequeen Studio si de conditiile de lucru de acolo, ai luat decizia de a-ti incerca norocul si de a participa la un interviu de angajare. Atat timp cat calitatile fizice si de relationare te recomanda pentru asta, sansele de a fi angajata sunt foarte mari.

Majoritatea persoanelor se simt extrem de stresate si de emotionate atunci cand trebuie sa se indrepte catre potentialul loc de munca pentru a participa la un interviu. Nu-i de mirare asta, luand in considerare cat de intimidanti sunt majoritatea angajatorilor si cat de superiori se poarta cu cei din jur.

Totusi, acest lucru nu se intampla si in cazul angajarii la Manequeen Studio. Eu am trecut prin asta in urma cu 10 luni de zile si pot sa spun cu mana pe inima ca in nicio clipa nu m-am simtit ca la un interviu, ci am avut impresia ca stau de vorba cu o persoana apropiata, care isi doreste sa ma cunoasca mai bine.

Cum se stabileste un interviu de angajare la Manequeen?

Nu trebuie sa ai neaparat cunostinte care lucreaza acolo si care sa iti puna o vorba buna pentru a participa la un interviu de angajare. Aici nu se iau deloc in seama relatiile, ci se pune pret pe seriozitatea persoanei care isi doreste sa se angajeze ca model de videochat.

Dat fiind faptul ca eu nu am apelat la nimeni care sa ma ajute sa aflu mai multe despre celebrul studio de videochat din Bucuresti, am luat decizia de a intra pe site si de a ma documenta de una singura. Surprinzator, inca din clipa in care am accesat pagina web, a aparut si o fereastra in coltul ecranului, care era destinata chat-ului cu o persoana specializata de la studio. Astfel, am luat legatura cu ea, am cerut cateva informatii, iar mai apoi am stabilit o ora si o zi la care sa ma prezint la studio pentru a participa la interviu.

Eram suficient de sigura pe mine, iar asta m-a ajutat destul de mult. Totusi, imi faceam putine griji la gandul ca persoana care imi va lua interviul nu va fi prea deschisa si ma voi simti oarecum stanjenita. Totusi, inca din prima clipa in care am pasit in interior, am simtit o puternica energie pozitiva, ce m-a incurajat si mai mult. Mai apoi, am intrat in camera in care urma sa mi se ia interviul, loc in care eram asteptata de o domnisoara extrem de draguta, care m-a invitat sa iau loc. angajare manequeen

Conversatia dintre noi a decurs neasteptat de relaxant. Inca de la cateva schimburi de vorbe, am simtit ca socializez cu o prietena apropiata. Asadar, mi-a fost foarte usor sa fiu complet deschisa, sa adresez orice intrebare si sa aflu cat mai multe despre ceea ce urma sa fac. I-a placut foarte mult de mine, drept dovada, mi-a propus sa ma alatur echipei.

Am revenit in urmatoarea zi cu toate actele necesare pentru semnarea contractului de munca, iar mai apoi am fost numita oficial model de videochat. Chiar daca inca ma aflu la inceputul carierei, cei 3.000 de dolari pe care ii castig lunar ma multumesc pe deplin. Luand in considerare cat de prietenos e colectivul, dar si cat de importanta e seriozitatea aici, consider ca in sfarsit am gasit angajatorul perfect pentru mine.

Lasă un răspuns