Adevarul senzational despre Manequeen

 

 

       Cand auzim “videochat” la ce ne gandim? Ar fi interesant sa aud parerile fiecaruia in parte despre acest domeniu de munca. De ce interesant? Pentru ca orice ar fi, nicio parere nu este valida decat atunci cand simti un lucru pe propria ta piele. Exista foarte multe zvonuri, dar adevarul despre videochat este altul. Fiindca am fost si sunt model de videochat la Manequeen de cativa ani, am putut sa vad care este de fapt adevarul. Iar tot ce pot afirma este ca impresiile facute sunt total gresite de ceea ce am gasit aici. A fost socant de uimitor sa pot observa ca Manequeen inseamna, in sine, un camin.

O confesiune a unei experiente proprii la Manequeen

          Vazandu-ma intr-o perioada delicata viata mea am fost nevoita sa fac o schimbare. Imi doream sa fac ceva, ALTCEVA, sa pot iesi din rutina si sa uit de raul din trecut. Refugiul meu a fost numai Manequeen. Poate sa para absurd pentru unii, insa este total gresit. Locul potrivit la momentul potrivit este solutia perfecta pentru o persoana aflata intr-o situatie dificila. Eu nu mai aveam nimic de pierdut, asa ca m-am refugiat in videochatul de la Manequeen. Initial am facut asta pentru ca stiam ca o sa fie multa interactiune si ca o sa pot trece mai usor peste starile mele. Nu ma asteptam sa gasesc o casa la studio. Nu a doua casa, ci casa mea. Pentru ca nu am avut niciodata casa mea si nu am avut niciodata persoane atat de dragi langa mine precum la studio. M-am atasat de managera de la studio, care m-a inteles ca de la femeie la femeie. Fetele de aici m-au primit cu bratele deschise si m-au ascultat, m-au sustinut si m-au respectat. Pe scurt, m-am atasat de toata lumea de la studio, care mi-a devenit o familie. Este foarte greu sa gasesti lucrul acesta la un alt job, pentru ca oamenii sunt rai, in general. De aceea am luat experienta de la Manequeen ca si cum ar fi comoara mea cea mai de pret.

Acum, ajungand la beneficiile materiale ale videochatului. Cine spune ca trebuie sa faci lucruri neplacute pentru bani? De cand sunt la studio, nu am facut absolut nimic din ce nu am vrut. Partenerii mei de conversatie online sunt adevarati gentili care imi respectau dorintele si ma apreciau pentru ceea ce eram cu ei. In fond, stii cum obtineam bani? Prin simplul fapt ca acesti oameni doreau sa ma vada, sa imi simta prezenta, spunandu-mi ca sunt o companie placuta. De ce? Pentru ca si ei sunt oameni, au diferite griji, iar atunci cand ma vizitau si dadeau de bucuria si veselia mea, uitau totul. Asta m-a ajutat Manequeen sa vad si, de asemenea, m-a rasplatit cu sume de peste 2.900$ lunar. Adevarul despre videochatul Manequeen? Este un job, dar nu unul oarecare, unul special, care vrea doar sa arate adevarata valoare a femeilor.

Lasă un răspuns