4 avantaje care m-au atras la Manequeen

Secrete, scandal, presa, barfe si zvonuri … De ce totul trebuie sa se rezume la asta? De fiecare data cand eram intr-un grup si se mentiona ceva despre jobul de videochat, toti se scandalizau si faceau ca toata aceasta munca sa para ceva gresit. Ce este gresit in a castiga si in a te bucura de viata? Toate femeile merita asta, nimeni nu are dreptul de a ne bucura pentru ca vrem sa fim frumoase, elegante si bogate. Noi, femeile, atunci cand nu ni se ofera ceva, avem tendinta de a ne lua acel ceva singure. Si o facem mult mai bine decat oricine altcineva, pentru ca suntem descurcarete si puternice. Si de ce sa nu fim si independente? La Manequeen Bucuresti orice fata poate fi independenta si poate sa faca bani fara ca nimeni sa-i ceara explicatii.

Pe mine personal, nu m-au impresionat niciodata barfele, tocmai de aceea sunt in momentul de fata model de videochat la Manequeen. Pentru ca am preferat sa-mi formez singura o parere, nu sa fiu influentata de cei din jur. De obicei, nu pot sa vorbesc despre un lucru decat daca ma aflu in acea situatie sau daca am fost. Din acest motiv m-am angajat la Manequeen, pentru a putea vorbi in cunostinta de cauza despre cele 4 lucruri care ma incanta la acest studio de videochat:

  1. Castigurile foarte mari. De la inceput am fost sigura de castigurile mele la Manequeen, nu m-am indoit niciodata de abilitatile mele, pentru ca profesionistii de la studio s-au ocupat sa-mi intareasca increderea in mine. Astfel ca, mi s-a garantat un castig de 1.000$ lunar, insa eu am castigat 2.000$ chiar in prima luna!
  2. Training-ul specializat care ma ajuta sa cresc in castiguri. Mi-a placut la Manequeen ca nu a fost precum un job obisnuit si mi-a pus la dispozitie persoane care sa se ocupe de mine si de organizarea cat mai buna a muncii mele.
  3. Bonusurile in rochii, pantofi, genti si bijuterii. M-a incantat faptul ca am primit o bijuterie Swarovski doar pentru ca am adus si o prietena sa lucreze si ea in studio. Totodata, primesc mereu bonusuri in genti Musette, pantofi Musette sau rochii Poema. Sunt foarte fericita ca studioul ma delecteaza cu aceste bonusuri si ma trateaza ca pe o printesa!
  4. Luxul incaperilor si aparaturile ultra moderne de la Manequeen. Cand am vazut galeria Manequeen pe internet mi-am dorit foarte mult sa fac parte din acest studio si sa profit de toata eleganta acestui loc! Este extraordinar sa pot beneficia de asemenea camere elegante si fastuoase, care imi pun in valoare frumusetea.

Lasă un răspuns