Dubai, Chicago si New York- Calatorii in jurul lumii cu Manequeen

De cate ori ti-ai propus sa ajungi intr-o anumita locatie in vacanta si sa te impiedice costurile? Ai zis de multe ori ca mai faci cateva economii, ca mai tai din cheltuieli, dar tot degeaba … Orice ai face, nu reusesti sa ai destui bani pentru o vacanta bine meritata cu cei dragi intr-o locatie selecta si spectaculoasa. Vrei sa nu fie scump, dar in acelasi timp vrei sa uimeasca toate persoanele cu care mergi. Vazand ca nu exista nicio cale de iesire, renunti si lasi sperantele deoparte. Si acum stau si ma intreb, oare de ce? Cand le poti avea pe ambele, poti merge si in cele mai scumpe locuri si sa ai destui bani incat sa-ti mai si ramana. Trebuie doar sa ii lasi pe cei de la Manequeen sa te imbogateasca. Este chiar mai simplu decat ai fi crezut vreodata, iar eu afirm asta din proprie experienta.

Acum un an si jumatate m-am lasat si eu pe mana celor de la Manequeen. Am lasat ca jobul de videochat sa ma defineasca si astazi ma pot mandri ca am devenit o alta persoana. Datorita echipei de profesionisti de la Manequeen, eu am invatat cum sa fiu mai eleganta, mai gratioasa si mai cuceritoare. Cu aceste calitati am invatat cum sa obtin bani intr-un mod virtual fara sa fac eforturi si cum sa-mi cuceresc toti admiratorii online. Manequeen m-a ajutat cu tinuta, cu aspectul, cu atitudinea si cu tot ce am avut nevoie. Mi-au fost aproape non-stop, pentru a se asigura ca totul merge la perfectie si pot castiga sume mari. Mi-am dorit sa castig cat mai mult pentru a-mi atinge obiectivele si Manequeen m-a ajutat.

Prima data am vizitat Dubai

In primele luni de munca la Manequeen am castigat undeva la 2.250$. Din acesti bani mi-am cumparat zeci de lucruri, mi-am schimbat garderoba si tot ce mai necesita schimbat. Din banii ramasi, mi-am cumparat un bilet catre Dubai. Am vorbit cu managera de la studio si timp de 4 zile am putut sa-mi iau liber pentru a pleca in Dubai si pentru a ma distra asa cum am visat mereu. Nu cred ca exista indeajuns de multe cuvinte pentru a descrie cate emotii si trairi am avut in acest loc. Nu-mi venea sa cred ca mi-am permis o vacanta tocmai aici!

A doua locatie pe care am vizitat-o a fost Chicago

Dupa alte 3 luni, am dorit sa merg in Chicago. Acest lucru nu a fost deloc greu, avand in vedere ca orice imi propuneam, obtineam prin intermediul echipei profesioniste de la Manequeen. Acestia ma ajutau prin sfaturi si prin training sa devin tot mai buna in ceea ce faceam. Nu pot sa spun ca incaperile nu mi-au fost de ajutor, fiind amenajate cu mult bun gust si aratand foarte luxos. Tot ce trebuia eu sa fac era sa ma bucur de aceste conditii optime si de tot ajutorul lui Manequeen, iar banii veneau pur si simplu. Dupa ce am fost in Chicago, am fost si in New York si am avut parte de momente unice.

Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca va fi atat de usor sa obtin lucrurile in viata. Daca as fi stiut ca videochatul la Manequeen este atat de benefic as fi fost angajata aici acum mult timp. Momentan, ma bucur de un venit de 3.560$ lunar si am tot ce-mi doresc cu Manequeen.

 

Lasă un răspuns