La Manequeen te poti bucura de un job de model fashion

Cea mai mare calitate a unei femei este frumusetea. Femeile sunt fiinte frumoase atat in exteriorul ce-l afiseaza, dar si in interiorul sufletului lor ce le fac sa radieze zi de zi de stralucire. Oglinda sufletului unui femei este fericirea sa. Cu cat o femeie este mai fericita, cu atat ii vor straluci mai tare de bucurie ochii, care emana sclipire peste tot in jur. Desigur, fericirea unei femei este greu de intretinut, la fel ca si frumusetea sa. Pentru a fi frumoase in permanenta este necesitat un anume numar de costuri, iar daca acestea lipsesc, lipseste si fericirea. In acest caz nu trebuie sa te lasi batuta si sa vezi care este, de fapt, partea plina a paharului. Lasand la o parte toata realitatea, Manequeen este locul in care tu poti fi atat frumoasa zi de zi, cat si bogata.

Munca mea zilnica la Manequeen inseamna pentru mine acelasi lucru ca jobul unui model de fashion. Simt ca sunt o vedeta care este in lumina camerelor zilnic si care se bucura de admiratia si aprecierea admiratorilor online. Videochatul poate fi considerat acelasi lucru cu moda sau cu domeniul fashion. Din punctul meu de vedere, nu exista mari diferente intre aceste doua lucruri. Poate doar ca videochatul este mult mai benefic decat domeniul fashion. Vorbind despre veniturile pe care un model de videochat le poate avea la Manequeen se poate observa foarte usor ca sunt de cel putin 5 ori mai mari decat cele ale unui model obisnuit. Asta pentru ca Manequeen are peste 4 ani de experienta in domeniul videochatului si lucreaza cu profesionalism absolut pentru a da rezultatele la care modelele se asteapta.

Castig la fiecare doua saptamani 1.350$ si ma simt ca un model adevarat de fashion

Cu ajutorul trainerilor de la Manequeen si cu profesionistii care se ocupa de aspectul meu fizic si vestimentar, eu ma bucur zilnic de aparitiile cele mai spectaculoase in fata camerei. Aceste aparitii ma fac sa ma simt precum o diva, care isi expune frumusetea in fata micului ecran si obtine la fiecare doua saptamani peste 1.000$ numai pentru acest fapt.

Pentru mine nu exista job mai usor decat acesta. Imi place sa nebunie sa stiu ca am permisiunea sa fac tot ce-mi doresc in fata ecranului, sa vorbesc tot ce vreau eu cu admiratorii mei online si sa ma distrez in timp ce incasez bani. Nu am cum sa renunt la acest job acum cand am vazut cate beneficii are, pentru ca nu vad rostul. De ce as renunta la peste 2.500$ lunar pentru un salariu de 900 de lei la care imi stric nervii si sanatatea?

Stim cu totii ca majoritatea joburilor sunt prost platite iar angajatorul mai are si pretentia de a excela in ceea ce faci si de a munci zeci de ore pe zi, chiar daca nu te motiveaza cu un salariu mare sau cu bonusuri. Aceste pretentii mi se par inutile in cazul celor care nu ofera nimic la schimb. Manequeen nu are nicio pretentie de la mine, dar in schimb imi ofera zeci de lucruri.

Pentru fiecare performanta a mea eu sunt recompensata lunar cu bonusuri care mai de care. Fie ca primesc rochii Poema, bijuterii Swarovski sau vouchere la saloane de infrumusetare, Manequeen nu ma lasa fara sa primesc macar ceva in semn de multumire. Acesta inseamna, in conceptia mea, un adevarat angajator care poate sa multumeasca angajatii din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns