O vara de senzatie cu ajutorul lui Manequeen

Vara este anotimpul meu preferat si mi-a placut dintotdeauna sa-mi creez cele mai minunate amintiri pe perioada acestui anotimp. Nu mi-a placut niciodata sa fac lucruri comune si tipice pe care toti oamenii le fac vara.

Nu mi-am dorit sa merg doar la mare si atat, mi-am dorit ca in fiecare vara sa fac cate ceva senzational si iesit din comun. Vara trecuta am avut sansa de a face acest lucru alaturi de Manequeen si ma bucur ca acum pot vorbi despre asta. Intr-o simpla vara am simtit ca am trait mai mult decat in 25 de ani de viata.

Momentele unice pe care le-am trait datorita lui Manequeen sunt de neuitat si imi vor ramane intiparite in inima de acum incolo. Sa lucrez la Manequeen este pentru mine o adevarata experienta de viata din care pot invata multe lucruri, poate chiar pot invata tot ce trebuie sa stiu despre viata.

Faptul ca in acest loc pot fi atatd e productiva si pot invata multe in timp ce am parte de cele mai mari castiguri este un avantaj de care ma bucur pe deplin. Nu oricine are sansa pe care am avut-o eu de a fi aici, asa ca vreau sa profit de fiecare clipa alaturi de acest studio de videochat luxos.

Manequeen

 

Pentru ca tot ce se intampla aici este important si are o insemnatate foarte mare pentru mine. De ce spun asta? Pentru ca aici invat cum sa traiesc cu adevarat si cum sa iubesc, in special viata. Pana acum nu prea iubeam viata, dar de cand lucrez la Manequeen iubesc tot ceea ce tine de viata si iubesc sa o traiesc, pentru ca imi si permit sa fac asta.

Sentimentul unei veri perfecte si fericirea de a fi bogata

Revenind la vara perfecta despre care vorbeam mai sus … am avut parte de o VACANTA IDEALA! Nici nu stiu in ce moment am ajuns sa ma simt atat de bine, dar datorez toate aceste momente studioului de videochat din Bucuresti care mi-a deschis ochii. Mi-a deschis ochii, dar si usile catre un viitor mult mai luminos si mai bun decat cel spre care ma indreptam.

Manequuen

Fiindca mi-am dorit dintotdeauna sa petrec o vacanta de vara exceptionala, Manequeen mi-a daruit ce am vrut. Am lucrat timp de 11 luni la Manequeen inainte sa vina vara. Incepusem undeva pe la sfarsitul lui august si am continuat sa lucrez pana prin iulie. Incepand cu aceasta luna s-a intamplat SENZATIONALUL la care am ravnit atata timp. In tot timpul in care am lucrat la Manequeen am putut sa strang atatia bani incat pana in iulie sa-mi cumpar o masinuta.

Cele mai frumoase momente din viata mea

Nici nu a fost atat de greu, pentru ca eu obtineam lunar cam 2.100$ la Manequeen. Pentru mine era mai mult decat perfect, avand in vedere ca inainte traiam cu 900 de lei lunar. Asa ca mi-a fost usor sa pun cam 1.000$ deoparte in fiecare luna si cu restul sa traiesc fericita si confortabil. Desigur ca am pregatit totul pentru marea vacanta mult asteptata.

Astfel ca, incepand cu luna iulie mi-am luat liber doua saptamani in care am simtit ca traiesc. Am putut sa-mi iau atata timp liber pentru ca Manequeen dispune de un program flexibil, dar si pentru ca timp de 11 luni nu am cerut concediu deloc. Imi era de ajuns ca aveam weekend-urile libere. Cand mi-am luat masina, mi-am luat cele mai bune prietene si am condus peste tot in lume. Am ajuns prin Italia, apoi Grecia, apoi am fost chiar si in Spania.

Manequeen

Am facut un inconjur al lumii, ca sa zic asa, dar ne-am distrat pe cinste. Am fost si la mare, am fost in diferite locuri, peste tot unde ne-am dorit. Ne-am cumparat zeci de lucruri si am creat amintiri superbe. Si pentru asta ii multumesc lui Manequeen pentru ca m-a ajutat sa obtin banii care mi-au permis sa am toate aceste lucruri.

Lasă un răspuns