Vrei bijuterii si produse vestimentare de lux? Bucura-te de asta la Manequeen!

Este firesc ca o femeie sa isi doreasca lucruri feminine, precum bijuteriile, accesoriile, pantofii, hainele elegante si altele. Este ceea ce ne reprezinta si ne face sa ne simtim mai frumoase.

Din punctul meu de vedere, o femeie pe care o vad pe strada si este aranjata, purtand bijuterii si accesorii de calitate, imi face automat o impresie mai buna.

Tu, ca femeie, poti afirma ca orice alta femeie este mult mai ingrijita atunci cand are grija de aspectul sau fizic cu care se afiseaza. Desi nu doar fizicul conteaza, aceasta latura este foarte importanta in definirea unei persoane.

Pentru ca eu mi-am dorit mereu sa fiu privita cu admiratie si sa fac cele mai bune impresii, m-am angajat la Manequeen.

Cu jobul de aici mi-am putut permite sa-mi cumpar orice am vrut si m-am putut rasfata in asa fel incat ceilalti sa ma invidieze!

Bijuterii Swarovski ca si bonus

Cel mai mult mi-a placut ca nu a fost nevoie sa imi cumpar multe lucruri din cele pe care le detin, pentru ca Manequeen mi le-a oferit ca si bonus.

Lucram deja de 7 luni la Manequeen in momentul in care am venit cu o prietena careia i-am recomandat studioul.

Avea o situatie financiara mai proasta si m-a rugat pe mine sa o ajut sa isi rezolve problemele. Desigur ca primul loc la care m-am gandit a fost Manequeen.

Am adus-o la interviu si i-a placut de minune, asa ca s-a angajat! Pentru acest lucru, Manequeen m-a premiat pe mine cu o bijuterie Swarovski.

Dintr-o gama variata de bijuterii superbe, eu am putut alege una care mi-a placut cel mai mult, pe care studioul mi-a oferit-o ca si bonus.

Rochii Poema la fiecare depasire de 10% din castiguri

Nu am crezuit ca videochatul va fi un domeniu atat de usor. Pentru ca eu castig bani lunar la Manequeen, acesta ma rasplateste cu zeci de bonusuri.

In mod normal, as fi crezut ca, deoarece mi-au dat sansa sa am castiguri asa mari, eu trebuie sa fiu cea care trebuie sa-i rasplateasca sau sa le multumeasca. Dar nu.

Manequeen este cel care imi multumeste pentru faptul ca am castiguri de exceptie in fiecare luna.

Dupa doua luni de munca la Manequeen eu am primit o rochie Poema superba, pentru faptul ca am depasit cu 10% castigurile din luna anterioara.

Concret, eu am castigat in luna aceea 1.900$, iar in luna in care am castigat rochia am depaist cu 10% aceasta suma.

O pereche de pantofi Musette care sa completeze pachetul alaturi de rochie si bijuterie

Lucrul care a completat la perfectie aceste doua bonusuri primite a fost o pereche de pantofi. Aveam tot ce trebuia pentru o aparitie de senzatie, lipseau doar cateva detalii.

Dar am muncit si am invatat alaturi de trainerii profesionisti de la Manequeen si am castigat tot mai mult in fiecare luna. In jumatate de an de la angajare, eu am inceput sa am deja depasiri de 15% din castiguri.

Pentru aceste depasiri, desigur ca a existat si un alt bonus. Se putea ca Manequeen sa nu ma rasplateasca si de data aceasta?

Acum am primit o pereche minunata de pantofi marca Musette, care s-a potrivit la perfectie cu rochia si bijuteria.

Nu aveam indeajuns de multe cuvinte pentru toate aceste lucruri pe care Manequeen le facea pentru mine. Adica eu ma bucuram de peste 2.000$ lunar iar pentru asta mai eram si rasplatita in permanenta.

Poti ghici care a fost urmatoarea surpriza de la Manequeen?

Poate credeai ca beneficiile Manequeen s-au oprit aici. Ei bine, nu. Avantajele de la acest studio de videochat nu se opresc niciodata.  Asadar, au mai urmat o serie de beneficii de care am profitat.

La scurt timp dupa ce am primit bonusul ShoesQueen, adica pantofii la depasirea de 15% din castiguri, Manequeen a avut o alta surpriza pentru mine.

Fiindca am invatat foarte repede totul despre videochat si am inceput sa acumulez tot mai multa experienta, castigurile cresteau constant.

Am avut o depasire extraordinara a castigurilor la 8 luni dupa angajarea la Manequeen. Am castigat intr-o luna cu 30% mai mult decat in toate lunile, astfel ca am primit un bonus senzational.

Bonusul asa denumit PurseQueen a constat intr-o poseta Musette de exceptie, pe care am completat-o la aparitia de care vorbeam mai sus. Cu aceste bonusuri eu am avut cea mai frumoasa seara din viata mea.

Pentru ca tot aveam setul complet de accesorii, l-am folosit intr-o seara de gala, unde am fost senzatia serii. A fost bucuria mea cea mai mare sa fiu privita de catre toti.

Manequeen este regele!

Manequeen este locul in care eu m-am implinit si m-am dezvoltat profesional, personal, si pe toate planurile. Oferindu-mi un contract legal si un comision de pana la 70% din castiguri, eu ma bucur de venituri lunare desavarsite si de un job extraordinar.

Lasă un răspuns