Despre bonusurile incredibile de la Manequeen Studio

In cazul in care te intrebai daca este adevarat tot ceea ce se spune despre castigurile pe care le au modelele Manequeen Studio, prin acest articol incercam sa te lamurim.

Lucrand ca model in videochat, ai sansa sa prestezi o munca placuta, dar mai ales foarte bine rasplatita. Dincolo de faptul ca vei avea ocazia de a castiga chiar si peste 15.000 $ lunar, la Manequeen Studio iti vom rasplati performantele cu bonusuri consistente. Care sunt acestea? Citeste in continuare si afla!

PurseQueen – pentru ca fiecare model Manequeen Studio sa fie elegant

Sunt foarte putine la numar fetele care reusesc sa se accesorizeze cu o geanta Musette, chiar daca lucreaza, sunt constiincioase si dedicate. Diferenta sta insa in castigurile necesare pentru a-ti putea cumpara o astfel de geanta, insa la Manequeen Studio o poti primi cadou!

Manequeen Studio

In fiecare luna in care reusesti sa depasesti cu peste 30% media castigurilor din luna anterioara, primesti premiul PurseQueen – geanta Musette despre care ti-am spus.

DressQueen – pentru ca Manequeen Studio pune accent pe performanta

Oriunde ai lucra, iti doresti ca performantele sa iti fie rasplatite. La Manequeen Studio am inteles perfect acest lucru, motiv pentru care atunci cand vrei cu adevarat sa progresezi, ai aceasta ocazie.

Manequeen Studio

In fiecare luna in care reusesti sa castigi cu 10% mai mult decat in luna anterioara, vei avea parte de un premiu garantat: o rochie de la Poema, care constituie bonusul DressQueen. In acest fel te vei simti mult mai eleganta si cu adevarat respectata pentru progresele pe care le faci.

ShoesQueen – pentru ca intreaga ta tinuta sa fie completa

Geanta de la Musette si rochia de la Poema nu sunt singurele bonusuri pe care le poti castiga. La Manequeen Studio iti oferim si o pereche de pantofi de la Musette, de fiecare data cand ai depasit intr-o luna cu peste 15% media castigurilor din luna anterioara.

Manequeen Studio

In acest fel, tinuta ta va fi completa si vei simti cu adevarat ca performantele iti sunt rasplatite pe deplin la Manequeen Studio.

Odata ce ai ales Manequeen Studio, vei vedea ca acestea nu sunt singurele bonusuri de care poti avea parte. Pentru a fi irezistibila si pentru a putea atrage si mai multi admiratori, mai esti rasplatita si cu premiile Fidelity Queen, Bonus LuxQueen si Photobook Queen. In ce consta acestea iti explicam in continuare.

Bonusul Fidelity Queen il vei primi daca iti respecti programul de lucru, nu intarzii si nu lipsesti nemotivat. Premiul consta in vouchere la saloane de infrumusetare de lux din Bucuresti, pe care le poti primi la fiecare 3 luni.

Bonus LuxQueen – vei primi o minunata bijuterie Swarovski, daca recomanzi unei prietene angajarea la Manequeen Studio, iar aceasta iti devine in cele din urma colega de munca.

Photobook Queen este premiul ce te va face sa te simti ca un adevarat model de fashion. Iti vom asigura mereu tinute elegante, dar si albume foto de prezentare de care vei fi mereu mandra, pentru ca numarul admiratorilor tai sa fie in continua crestere.

Acestea ar fi doar cateva dintre modalitatile prin care ne propunem sa te motivam. Daca vrei sa te bucuri intr-adevar de un numar mult mai mare de beneficii, te asteptam la un interviu!

Lasă un răspuns