Ce trebuie sa stii inainte de a te angaja la Manequeen

Poate ca ti-a suras la un moment dat ideea de a te angaja la un studio de videochat. Daca te-ai gandit sa te angajezi la Manequeen – studioul elegantei absolute – trebuie sa stii dinainte cateva lucruri. Ti le vom lamuri, pentru ca totul sa iti fie foarte clar inca din momentul in care vei veni la un interviu.

Cat pot sa castig la Manequeen?

Desigur, e unul dintre primele lucruri la care te vei gandi. Chiar daca ai citit multe articole si ai aflat ca din videochat se castiga foarte bine, in cazul in care nu esti pe deplin convinsa, iti spunem urmatoarele:

  • Ai sansa de a castiga intre 1.000 si peste 15.000 $ lunar. Asta in conditiile in care iti dai silinta, perseverezi si obtii performante tot mai bune.
  • Poti primi bonusuri si premii daca realizarile tale sunt mereu in crestere, si de la o luna la alta obtii castiguri tot mai mari.
  • Vei avea intotdeauna siguranta ca esti platita la timp si corect – la Manequeen facem totul numai pentru ca tie sa iti fie mereu bine.

Am nevoie de experienta pentru a lucra la Manequeen Studio?

Si aceasta este o intrebare adesea intalnita la modelele ce ne trec pentru prima data pragul pentru a sustine un interviu.

Chiar daca la toate celelalte joburi la care ai mai aplicat ti se cereau intre 1 si 3 ani de experienta (de obicei cam asa se intampla) afla ca la Manequeen acest lucru nu se aplica. Poate fi si in avantajul tau sa mai fi lucrat in videochat inainte, insa chiar si daca nu ai deloc experienta, poti sta linistita.

Trebuie sa fii doar naturala, comunicativa si sa ai un aspect fizic placut. De tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a atrage cat mai multi admiratori se vor ocupa trainerele, si chiar si celelalte colege te vor ajuta tot timpul cu sfaturi si recomandari.

Este legal jobul?

La aceasta intrebare raspunsul este cu siguranta “DA!”. Experienta interviurilor pe care le-am sustinut de-a lungul timpului ne-a aratat ca suntem printre putinele studiouri de videochat care desfasoara intreaga activitate perfect legal.

Fetele ce au mai venit la interviuri ne-au impartasit povesti nu tocmai vesele. Cele care mai lucrasera in videochat la alte studiouri avusesera, din pacate, probleme cu plata, dar si cu formele de angajare. Mai exact, nu aveau nici un contract semnat si de multe ori s-au trezit cu asa-numite “tepe” din partea asa-zisului “angajator”. La Manequeen poti sta linistita in aceasta privinta, de la angajare ti se va face contract individual de munca si in fiecare luna iti vom plati contributiile si taxele datorate la stat, in asa fel incat sa fii asigurata ca totul e perfect legal.

La final, mai vrem sa iti spunem doar ca nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu ti le doresti la job. A fi model in videochat nu inseamna sa fii fortata sa faci ceva ce nu-ti doresti, motiv pentru care iti oferim libertate deplina in acest sens. Poti opta pentru videochat adult sau non-adult, iar la fiecare discutie cu admiratorii tu vei fi cea care stabileste limitele.

Daca am reusit sa iti starnim interesul, te asteptam la Manequeen!

Lasă un răspuns