Vrei sa te angajezi in videochat? Iata ce trebuie sa stii

Iti doresti cu ardoare sa renunti la traiul de acum si sa devii o fata complet independenta, care sa isi permita sa isi satisfaca orice pofta. Mai mult decat atat, esti constienta de faptul ca jobul de model de videochat te va ajuta sa iti implinesti visul, mai ales pentru ca tu corespunzi tuturor cerintelor: esti o persoana dezinvolta, ai un aspect placut, iti place sa socializezi si esti serioasa la locul de munca.

Cu certitudine angajatorul tau va fi incantat sa te aiba alaturi. Totusi, probabil inca nu esti la curent cu tot ceea ce se petrece intr-un studio de videochat si trebuie sa faci cu exactitate pentru a te bucura de un foarte mare succes de pe urma acestui job.

Jobul de model de videochat nu e pentru oricine!

Inainte de toate, trebuie sa stii ca nu orice fata poate practica meseria de model de videochat. De ce? Pentru ca aceasta trebuie sa corespunda anumitor standarde – aspectul fizic este intr-adevar important, insa absolut esential este sa stii sa interactionezi cu cei din jur si sa te faci placuta. Asta inseamna ca personalitatea si atitudinea ta trebuie sa se schimbe in functie de admiratorul cu care interactionezi. Unii dintre ei sunt mai rezervati si mai timizi, pe cand altii extrem de dezinvolti si de comunicativi. De altfel, tu trebuie sa ii faci sa se simta in elementul lor si sa isi doreasca sa mai petreaca timpul cu tine, chiar daca asta se intampla doar din spatele unei camere video performante.manequeen

De ce spun ca jobul de model de videochat nu e pentru oricine? Ei bine, daca nu esti dispusa sa inveti, s te autodepasesti si sa demonstrezi cat esti de serioasa, atunci locul tau nu este aici. Poate ca ai impresia ca fetele de aici doar ii incanta vizual pe admiratorii lor prin fizicuri care mai de care mai spectaculoase, insa nu este asa – de altfel, de exemplu la Manequeen Studio nu se pune pret pe look-ul de papusa Barbie, ci pe cel natural. In plus, fetele trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare pentru a se cunoaste mai bine cu admiratorii lor.

In urma acestor conversatii va veti cunoaste mai bine, insa asta nu inseamna ca esti obligata sa iti divulgi numele adevarat sau sa ii oferi alte detalii importante din viata ta. Aici esti respectata, iar daca nu iti doresti sa faci ceva anume, nu trebuie sa o faci. Ideea e totusi ca admiratorii vor plati sume destul de mari de bani pentru ca tu sa-i incanti, asa ca, pentru a obtine chiar si salarii de mii de euro, trebuie ca uneori sa le mai faci si pe plac.

Cunosti engleza la un nivel mediu? Atunci sansele de a te imbogati sunt si mai mari. Aici vei avea ocazia sa cunosti oameni chiar si de pe continente indepartate. Asadar, o limba straina iti va fi de mare folos pentru ca vei interactiona mai usor cu ei. In plus, astfel identitatea ta va ramane ascunsa si nimeni nu va sti exact cine esti si cu ce te ocupi de fapt, cu toate ca aceasta este o meserie 100% legala; drept dovada, la Manequeen Studio esti angajata cu carte de munca.

Daca esti in continuare hotarata sa pornesti pe acest drum, al elegantei pure si a luxului deplin, nu ramane decat sa programezi un interviu de angajare si sa te bucuri din plin de toate beneficiile pe care ti le va oferi acest job – salarii mari, bonusuri atractive si traineri cu experienta, care te vor ghida in tot acest timp, astfel incat sa reusesti ca luna de luna sa iti maresti veniturile.

 

Lasă un răspuns