Descopera secretul unei vieti de printesa alaturi de Manequeen

Inca de mici visam sa fim tratate ca niste printese, sa traim in lux deplin si sa ducem o viata complet lipsita de griji. Asta nu e insa posibil, atat timp cat nu depunem putin efort si ne zbatem sa gasim un job corect, care sa ne aduca venituri mari si care sa ne ofere si posibilitatea de a ne bucura de timpul liber.

In ziua de azi e destul de dificil sa iti gasesti un loc de munca bun, de care sa fii pe deplin multumita. Probabil ai realizat faptul ca majoritatea angajatorilor din ziua de azi isi exploateaza angajatii, iar dupa ce pleaca de la locul de munca, nu simt decat nevoia de a se odihni. Asta nu se intampla insa si in cazul nostru, al modelelor de videochat de la Manequeen Studio.

Nu stiu pentru restul colegelor mele, insa pentru mine este deosebit de placut sa vin in fiecare seara la locul de munca, sa ma intalnesc cu fetele mele pe care le consider ca niste surori, sa mai schimbam cateva vorbe si sa ma conectez online. Inca de cand accesez contul meu, cativa admiratori mi-l acceseaza si isi imi propun sa ne intalnim in privat (asta intamplanduse tot in mediul online). Daca imi doresc asta, o fac, iar daca nu, nu. Nimeni nu ma obliga sa fac ceva ce nu imi doresc, aspect pe care il apreciez foarte mult. Sunt apreciata si respectata, asa ca ma simt ca o adevarata printesa la studio, mai ales ca admiratorii mei sunt extrem de politicosi si de fiecare data ma intampina cu o cascada de complimente.

Manequeen mi-a redat increderea in mine

Chiar daca, inca din adolescenta, am fost constienta de faptul ca sexul opus este foarte atras de mine si ca cel feminin e invidios pe calitatile mele fizice, odata cu trecerea timpului am inceput sa nu mai am asa multa incredere in mine. Totusi, de cand m-am angajat la Manequeen cu carte de munca, am invatat sa ma iubesc mult mai mult. La acest lucru au contribuit chiar si colegele mele care nu au ezitat sa ma aprecieze pentru maniera in care arat si ma comport. manequeen

In ziua de azi e foarte greu sa iti gasesti un grup de prietene care sa nu fie invidioase pe tine atunci cand tu o duci mai bine decat ele.

Castigurile lunare de aproximativ 3.000 – 4.500 de euro de la Manequeen mi-au permis sa am si mai multa grija de mine, iar asa sa capat mult mai multa incredere in fortele proprii. Acum vizitez saptamanal saloanele de infrumusetare, dar si sala de fitness. Admiratorii mei se declara complet incantati de aceste activitati ale mele, intocmai pentru ca mi-au ajutat enorm look-ul.

In plus, aici avem traineri specializati, care ne ajuta sa ne punem si mai mult in valoare. As putea spune ca aici am devenit cu adevarat o diva. Acum stiu singura ce haine sa imi aleg pentru a ma avantaja, dar si pentru ce machiaj sa optez. Aceasta incredere m-a ajutat sa atrag si mai multi admiratori, iar astfel sa imi cresc si veniturile destul de mult. Asta mi-a permis sa duc o viata de printesa: sa calatoresc in cele mai exotice destinatii, sa ma imbac doar cu haine de firma si sa ma rasfat la cele mai celebre saloane de infrumusetare din Bucuresti.

Asadar, ii multumesc lui Manequeen Studio pentru sansa pe care mi-a acordat-o nu doar mie, ci si prietenei mele apropiate, care recent s-a angajat aici si e pe deplin multumita.

Lasă un răspuns