De ce este Manequeen Studio cel mai dorit angajator?

In toti acesti ani, Manequeen Studio si-a creat un nume de o importanta fantastica in lumea videochatului din Bucuresti si nu numai. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate modelele de la studio sunt perfect multumite de maniera in care sunt tratate, dar si de salariile, respectiv bonusurile atractive pe care le obtin.

In tot acest timp, studioul s-a bucurat de o evolutie infloritoare, ce a ajutat multe tinere de pe intreg teritoriul Romaniei sa afle ce inseamna eleganta, luxul si independenta totala. Pe langa faptul ca Manequeen a castigat o serie larga de premii internationale pentru cel mai bun studio, toate fetele care lucreaza acolo sunt perfect mandre de asta. Nimeni nu se indoieste de acest lucru, avand in vedere ca numarul celor care isi doresc sa faca parte din echipa modelelor devine din ce in ce mai mare.

De altfel, usurinta cu care se poate intra in contact cu echipa celor de la Manequeen, le convinge sa isi incerce intr-adevar norocul de a se imbogati. Ele chiar au ocazia sa stabileasca un interviu de angajare prin intermediul chat-ului de pe site. In plus, orice fata care isi doreste informatii suplimentare fata de toate cele care sunt prezentate pe site, le primeste – nu trebuie decat sa intre pe chat sau sa telefoneze si sa adreseze intrebarile ale caror raspunsuri isi doreste sa le afle. Odata ce s-a convins de faptul ca Manequeen Studio e intr-adevar angajatorul ideal, nu ramane decat sa se prezinte la sediu.

Motivele pentru care Manequeen Studio e un angajator absolut perfect

Cine spune de fapt ca Manequeen Studio este cu adevarat un angajator perfect sunt chiar modelele care lucreaza acolo. De altfel, ele sunt cele mai in masura persoane care sa isi dea cu parerea in ceea ce priveste recompensa meteriala, precum si maniera in care sunt tratate la locul de munca. Se pare ca pana la ora actuala, nu a existat niciun model care sa nu se declare multumit de jobul pe care il are, intocmai pentru ca este absolut perfect.manequeen+model

  • Spatiul in care fetele isi desfasoara activitatea este de lux. De altfel, modelele sunt de parere ca studioul lor seamana cu un hotel de 4-5 stele din tarile straine. Aici s-au investit sume mari de bani, tocmai ca fetele sa munceasca intr-un mediu de lucru ideal pentru niste printese ca ele.

Fiecare piesa de mobilier este de cea mai inalta calitate, iar asta se poate usor observa chiar in pozele de pe site.

  • Castigurile sunt de fapt cele care le atrag pe tinerele domnisoare spre jobul de model de videochat. La Manequeen, fetele ajung sa obtina si sume de bani de mii si chiar zeci de mii de dolari in fiecare luna. In functie de programul de lucru, de profesionalismul de care da dovada fiecare model in parte, se vor oferi bonusurile si salariile.
  • Fetele sunt motivate continuu, astfel incat sa isi iubeasca cat mai mult meseria si sa atinga performante cat mai mari. De altfel, modelele care progreseaza reusesc sa castige cu 10% mai mult decat in luna anterioara. In plus, acestea vor primi si premiul DressQueen ce consta intr-o superba rochie de la Poema care sa le puna in valoare eleganta si rafinamentul.

Asadar, nu e de mirare ca modelele de la Manequeen sunt intotdeauna cochete, elegante si calatoresc in cele mai exotice locatii din lume, avand in vedere cat de mari sunt salariile si bonusurile pe care le primesc lunar.

Lasă un răspuns