Cum sunt bonusurile si salariile modelelor de videochat de la Manequeen?

Sa fii model de videochat implica o anumita responsabilitate fata de admiratori, astfel ca ele trebuie sa ii surprinda constant si sa ii incante cu prezenta lor ori de cate ori ei isi doresc asta. Pentru asta, ele sunt recompensate ca atare nu doar cu salarii mari, ci si cu bonusuri atractive.

Acest job nu este pentru oricine. Pentru a putea face parte din lumea videochatului trebuie sa dai dovada de faptul ca esti o fire deschisa, sociabila si serioasa, care intelege faptul ca trebuie sa isi respecte progamul de lucru. Odata ce aceste conditii sunt indeplinite cu succes, modelul este recompensat cum se cuvine.

Care sunt castigurile unui model de videochat de la Manequeen Studio?

Veniturile modelelor difera in functie de orele lucrate, de profesionalismul de care se da dovada, de implicare, dar si de maniera in care progreseaza de-a lungul timpului. Totusi, cert e ca pana si modelele care nu au mai lucrat niciodata in acest domeniu, reusesc sa castige sume destul de importante de bani.manequeen

De altfel, se pare ca cele mai mici sume pe care le obtin modelele de la Manequeen sunt de 1.000 de dolari pe luna. Fetele care au un program mai putin incarcat si care nu isi dau interesul la maxim la locul de munca, reusesc sa castige o suma destul de insemnata, insa care sunt veniturile unui model care e intr-adevar implicat si priceput in ceea ce face? Ei bine, cele cu mai multa experienta, au si venituri de 15.000 de dolari pe luna. Chiar daca sunt mai putin numeroase modelele care obtin sume atat de mari, prin devotamentul lor au demonstrat ca merita cu adevarat sa fie recompensate astfel. Asadar, atunci cand te dedici jobului tau, ai sanse mari sa te imbogatesti cat ai clipi din ochi.

Bonusurile modelelor sunt la fel de atractive

Cu toate ca deja modelele sunt recompensate pentru profesionalism si seriozitate cu sume uriase de bani, acestea sunt rasfatate si cu bonusuri atractive, ce le asigura o adevarata viata de printesa. Totusi, hai sa vedem in ce constau aceste bonusuri de care modelele sunt deosebit de incantate.

  • Aici eleganta primeaza pentru fiecare model in parte. Tocmai de aceea, Manequeen isi rasfata domnisoarele angajate cu o geanta de la Musette atunci cand castigurile lor din acea luna depasesc cu 30% media castigurilor din luna anterioara. Pe scurt, ele sunt tratate ca niste adevarate printese si le incurajeaza sa fie mereu elegante si frumoase.
  • De fiecare data cand castigurile din luna prezenta le depasesc pe cele din luna anterioara cu 10%, modelele sunt surprinse de fabulosul premiu DressQueen ce consta intr-o superba rochie Poema.
  • Fericitele modele care isi depasesc castigurile din luna anterioara cu minimum 15% sunt fericitele castigatoare ale unei perechi de pantofi de la Musette.

Asadar, se poate spune ca modelele de la Manequeen sunt tratate aici ca adevarate printese. Nu e de mirare cat de multe fete isi doresc sa se angajeze aici. Din fericire, cele care demonstreaza ca sunt comunicative si serioase, au sanse uriase de a avea si ele parte de aceasta viata definita eleganta, lux si rafinament deplin. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa programeze un interviu de angajare pe manequeen.ro si sa porneasca increzatoare spre obtinerea marelui post de model de videochat.

Lasă un răspuns