Povestea Kirei – celebru model in videochat ce a scapat de o saracie orbitoare

Povestea Kirei, model in videochat la Manequeen Studio nu este una trista, insa nici una prea fericita. Cu toate ca acum, la ora actuala, are un succes incredibil in acest domeniu si reuseste sa castige aproximativ 7.000 de dolari in fiecare luna, se pare ca viata ei nu a fost dintotdeauna atat de roz.

Drumul pe care l-a parcurs pana la celebritate nu a fost unul usor, avand in vedere ca era orfana de mama si ca tatal sau nu se prea ocupa de ingrijirea ei, precum si a celorlalte doua surori ale sale. Conceptiile de la tara sunt destul de invechite, asa ca tatal ei nu o mai lasa de la varsta de 18 ani sa mearga la scoala pentru a-l ajuta in gospodarie. Cu toate ca isi dorea nespus de mult sa isi ajute familia, maniera in care tatal sau se comporta fata de ea si de surorile ei, eu convins-o sa isi ia inima in dinti si sa plece in capitala, pentru a duce o viata mai buna si pentru a-si crea un viitor bazat pe independenta deplina.

Din fericire, Erika a reusit sa isi finalizeze cele 12 clase si era vazuta in liceu ca o adevarata diva; drept dovada, a castigat nenumarate premii de Miss de-a lungul timpului. Dintotdeauna a avut grija de aspectul sau, iar asta ii aducea nenumarati admiratori care o apreciau pentru felul ei dezinvolt de a fi, precum si de look-ul ei absolut perfect.Manequeen

Asadar, fiind constienta de felul in care arata si de caracterul sau puternic, a decis sa plece la Bucuresti pentru a-si cauta un loc de munca. In doar cateva zile a gasit un articol ce a impresionat-o foarte mult – aici era vorba despre viata pe care o duc modelele de videochat de la cel mai renumit studio din capitala si anume Manequeen Studio. Vazand ca experienta nu e obligatorie, a decis sa isi incerce norocul. Fiind o persoana degajata, lipsita de timiditate, serioasa si increzatoare in fortele proprii, imediat i-a cucerit pe cei care i-au luat interviul.

In doar cateva zile s-a prezentat la locul de munca si a fost surprinsa sa vada ca la sfarsit de luna a primit suma de 1.500 de dolari. Asta a motivat-o sa invete si mai mult cum sa exceleze in aceasta meserie, a ascultat de sfaturile colegelor si le-a ajutat si pe surorile ei sa se mute in Bucuresti. Chiar daca cele doua lucreaza in alt domeniu, toate 3 locuiesc impreuna intr-un apartament de lux din capitala si sunt fericite sa se aiba una pe cealalta.

Timpul a trecut, iar Kira, cum este cunoscuta in mediul virtual de admiratorii ei, a ajuns la performante uimitoare. Pe langa faptul ca a fost recompensata pentru munca depusa cu vouchere BeautyQueen la saloane de lux, a ajuns si in posesia unei bijuterii Swarovski datorita faptului ca si-a adus si o prietena la studio sa lucreze alaturi de ea.

Asadar, se poate spune ca ea este cel mai bun exemplu de model care a atins performante uimitoare intr-un timp relativ scurt, fara sa mai fi lucrat vreodata in acest domeniu. Daca esti si tu interesata de un astfel de job care sa te puna in valoare, cu siguranta cei de la Manequeen vor fi incantati sa te aiba alaturi daca esti o fire deschisa, serioasa si iti place sa inveti lucruri noi.

Lasă un răspuns