TOP 5 motive pentru care iti vei dori sa te angajezi la Manequeen Studio

Probabil stii prea bine ca Manequeen este cel mai bine cotat studio de videochat din Bucuresti care a obtinut de-a lungul timpului nenumarate premii, ce se datoreaza profesionalismului de care da dovada de fiecare data. Acesta este si motivul pentru care tinerele care deja implinesc varsta de 18 ani abia asteapta sa participe la interviurile de angajare pentru a ocupa postul de model de videochat.

De ce isi doresc totusi atat de mult acest job? Ei bine, acest lucru se datoreaza faptului ca ele au parte aici de salarii mari, de bonusuri atractive, de un mediu de lucru extraordinar de placut si de sansa de a trai intr-un lux deplin. Toate fetele care se angajeaza aici sunt constiente de faptul ca vor deveni complet independente si ca se vor imbogati rapid, atat timp cat isi arata devotamentul si seriozitatea.

Totusi, motivele pentru care ele isi doresc sa lucreze aici sunt mult mai numeroase. Cele 5 cele mai importante sunt insa cele ce urmeaza a fi prezentate:

  1. Salariul unui model de videochat de la Manequeen Studio ii permite sa traiasca in lux deplin. Chiar daca un venit mediu a unei fete de aici este de aproximativ 1.500$, sunt si domnisoare care reusesc sa castige chiar si 10.000$, asta doar in masura in care se implica cu adevarat in ceea ce fac si isi respecta programul de lucru.
  2. Pe langa salariu, domnisoarele modele de videochat sunt recompensate si cu bonusuri de zile mari ori de cate ori isi depasesc veniturile din lunile anterioare, isi aduc o prietena care sa lucreze in acelasi loc si isi arata corectitudinea fata de tot ceea ce fac.lux-manequeen

Mai mult decat atat, ele chiar au ocazia sa intre in posesia unui premiu cunoscut cu numele de PurseQueen, ce consta intr-o superba geanta de la Musette, de premiul DressQueen, ce consta intr-o rochie eleganta de la Poema, dar si de celebrul premiu ShoesQueen, ce consta intr-o pereche de pantofi de la Musette, pe care fetele pur si simplu o adora.

  1. Chiar in cadrul paginii web manequeen.ro se poate observa luxul in care modelele isi vor presta serviciile. Orice persoana care are ocazia sa patrunda in interior, este pur si simplu vrajita de splendoare, de luxul si de bunul gust care se afla acolo. Piesele de mobilier sunt de cea mai inalta calitate si moderne, intocmai ca modelele sa se simta ca niste adevarate printese la locul de munca.
  2. Ele lucreaza intr-un colectiv absolut deosebit. Fetele sunt ca niste surori de suflet acolo, se ajuta una pe cealalta, iar cand un model nou se angajeaza acolo, chiar daca nu prea are experienta in acest domeniu, ii este alaturi pentru a o ajuta sa invete cat mai multe despre cum poate avea un succes de milioane, care sa o imbogateasca rapid. Acest devotament este rar intalnit, insa, se pare ca la Manequeen Studio totul se bazeaza pe bun simt si apreciere deplina.
  3. Experienta nu este obligatorie! Da, intr-adevar, indiferent daca ai mai lucrat sau nu in acest domeniu, ai ocazia sa te alaturi primitoarei echipe de la Manequeen Studio. Aici vei invata tot ceea ce ai de facut pentru a castiga bine. Tot ceea ce conteaza este sa iti doresti sa inveti si sa iti arati seriozitatea in fiecare zi.

Asadar, acestea sunt doar 5 din motivele pentru care in ziua de azi, jobul de model de videochat este considerat a fi absolut perfect pentru multe tinere domnisoare care viseaza sa devina complet independente, apreciate si stilate.

Lasă un răspuns