3 lucruri eronate despre jobul de model in videochat

Meseria de model de videochat este una inca destul de controversata. Asadar, au loc pe retelele de socializare tot felul de speculatii neadevarate in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera un model de succes, precum si de maniera in care fetele sunt tratate la locul de munca. Cu toate ca unele dintre acestea sunt adevarate la studiourile fantoma, atunci cand alegi unul profesionist, care e bine cotat in aceasta industrie fascinanta, nu exista niciun pericol.

Privind din unghiul celebrului studio de videochat Manequeen din Bucuresti, iata care sunt principalele 3 lucruri eronate cu privire la jobul pe care fetele il au aici:

  1. Modelele sunt obligate sa se dezbrace in fata admiratorilor lor.

Nimic nu este mai neadevarat decat aceasta afirmatie. Cand vine vorba de a lucra intr-un studio de incredere, precum e Manequeen, acest lucru nu are niciodata loc. Chiar daca sunt si fete care prefera sa le acapareze atentia admiratorilor lor prin dezgolirea trupului, sunt si fete care nu isi doresc sa faca asta. Chiar daca cele care renunta la anumite piese vestimentare reusesc sa castige mai mult, asta nu inseamna ca cele mai rezervate nu reusesc sa obtina chiar si mii de dolari lunar.

Nimeni nu obliga pe nimeni sa faca ceva contra vointei. Modelele sunt respectate si foarte bine tratate la Manequeen Studio. Asadar, nu e de mirare ca majoritatea domnisoarelor care viseaza la o cariera de succes in videochat, prefera sa se angajeze aici.

  1. Modelele nu sunt angajate legal.

De fapt, cele de la Manequeen Studio sunt angajate cu carte de munca din prima zi lucrata. Aceasta este o meserie la fel ca oricare alta. Totul este perfect legal aici, iar fetele au toate actele in regula. De altfel, la studio au loc constant verificari, astfel incat totul sa fie in regula.model-manequeen

Tot ceea ce se intampla aici este perfect legal, tocmai de aceea inca din prima zi in care sunt invitate fetele sa lucreze la studio, trebuie sa isi semneze contractul individual de munca. Chiar daca ilegalitati se intampla la studiourile mai mici si mai putin cunoscute, la cele precum Manequeen, totul este perfect legal, asadar, fetele care sunt interesate de un job de model pot avea incredere deplina in acest studio extrem de bine cotat.

  1. Timpul lor liber este extrem de limitat.

Cei care sunt constienti de faptul ca modelele castiga sume atat de uriase de bani, se gandesc la faptul ca ele muncesc non stop, ceea ce este complet neadevarat. De altfel, programul lor de lucru este unul extrem de flexibil. Fiecare in parte are ocazia sa isi aleaga tura in are isi doreste sa lucreze: dimineata, dupa-amiaza sau noaptea.

De exemplu, sunt cateva modele care lucreaza la Manequeen si totodata urmeaza cursurile unei facultati de stat. Asadar, ele sunt dovada vie ca ai timp atat de job, cat si de pasiuni. Important este sa stii cum sa iti manageriezi cat mai eficient timpul si sa te imparti in asa masura incat sa te bucuri din plin de miile de dolari castigate din videochat.

Asadar, daca iti faceai griji din aceste privinte sper ca acum te-ai convins de faptul ca toate cele 3 lucruri sunt complet eronate, mai ales atunci cand vine vorba de un studio de videochat atat de bine cotat precum este Manequeen.

Lasă un răspuns