TOP 5 motive ce te vor convinge sa te angajezi la Manequeen Studio

Esti tentata de ideea de a castiga sume de mii de dolari in fiecare luna, de a deveni populara in mediul online si de a avea ocazia de a cunoaste oameni minunati si profesionisti. Esti constienta si de faptul ca toate aceste lucruri nu le vei putea obtine decat prin jobul de model in videochat.

Cu toate ca sunt destul de numeroase studiourile de videochat din Bucuresti, doar Manequeen reuseste sa isi multumeasca pe deplin modelele. Asadar, nu e de mirare ca din ce in ce mai multe tinere isi doresc sa urmeze o cariera aici.

Avantajele si beneficiile de care se bucura modelele de la Manequeen Studio sunt extrem de numeroase, insa cele mai importante vor fi precizate in cele ce urmeaza:

  1. Castigurile substantiale te vor convinge de faptul ca niciun alt job nu iti va oferi un salariu mai mare. De altfel, aici se poate spune ca suma de 1.500 de dolari pe luna este una extrem de mica, caci sunt si modele care reusesc sa obtina chiar si 10.000 de dolari in fiecare luna. Totusi, pentru a ajunge la astfel de performante, trebuie sa existe seriozitate deplina, implicare si totodata pasiune.

Din aceste castiguri uriase, modelele isi permit sa duca o viata de regina. Principala lor pasiune este shopping-ul de la cele mai mari si importante case de moda din lume, insa si vacantele exotice se afla pe lista lor de activitati pe care le practica cu placere.

Manequeen

O angajata oarecare nu si-ar putea permite sa isi cumpere haine atat de scumpe, sa viziteze atat de des saloanele de infrumusetare, sa locuiasca in apartamente de lux, ori sa calatoreasca oriunde in lume. Totusi, modelele de la Manequeen se bucura din plin de posibilitatea uimitoare de a-si cumpara absolut orice.

  1. Bonusurile sunt nelipsite la modelele care sunt muncitoare si care demonstreaza luna de luna ca isi depasesc castigurile din saptamanile anterioare. Ele sunt recompensate cu rochii si pantofi de lux, dar si cu diamante scumpe.
  2. Programul de lucru este extrem de flexibil. Fetele au ocazia sa se ocupe si de propriile pasiuni in timpul liber, intocmai pentru ca cele 8 ore de lucru si le pot realiza in functie de 3 ture diferite: de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte. Sunt fete la studio care urmeaza si o facultate, asa ca prefera sa lucreze noaptea, iar ziua sa participe la cursuri si seminarii.

Asadar, acest program extrem de flexibil le permite sa aiba un stil de viata activ si bine organizat.

  1. Fetele care doresc sa castige mai mult, au ocazia sa invete trucuri prin care sa ajunga la performante mai bune chiar de la trainerii de la studio. Ele sunt cele mai in masura persoane care sa le ajute sa devina mai increzatoare in fortele proprii, sa se comporte cat mai exemplar cu admiratorii lor si totodata sa aiba un look cat mai atragator.
  2. Fetele sunt angajate inca din prima zi de lucru cu carte de munca. Asta inseamna ca tot ceea ce fac ele acolo este perfect legal si ca totul se afla in conformitate cu ultimele legi. Asadar, se poate spune ca jobul de model de videochat este la fel ca oricare altul, doar ca de pe urma acestuia se castiga mult mai multi bani.

In mod cert acum te-ai convins ca merita sa participi si tu la un interviu de angajare la Manequeen Studio. Nu trebuie decat sa fii relaxata, increzatoare in fortele proprii si sa arati ca iti doresti sa faci parte din primitoarea echipa de la cel mai bine cotat studio din Bucuresti.

Lasă un răspuns