Dezvaluiri uimitoare din interiorul studioului de videochat Manequeen

Modelele in videochat sunt persoane extrem de deschise, insa in acelasi timp misterioase. De altfel, asa reusesc ele sa isi incante admiratorii si sa ii atraga de partea lor. Totusi, daca o persoana isi doreste sa afle mai multe cu privire la ceea ce se intampla in spatele studioului de videochat in care lucreaza, ele sunt destul de limitate in ceea ce priveste divulgarea de informatii. Ele nu fac acest lucru pentru a se ascunde, ci pentru simplul fapt ca unele persoane judeca gresit si nu iti doresc sa fie interpretate necorespunzator.

Cu toate acestea, Sonia, dupa cum ii place sa fie numita in mediul online, lucreaza la Manequeen Studio de aproximativ 2 ani de zile si a fost dispusa sa raspunda anumitor intrebari ce au in vedere meseria ei de model in videochat. Fetele care isi doresc sa urmeze aceasta cariera au anumite intrebari pe care nu le prea pot afla decat de la modelele care lucreaza deja acolo.

  • Cum a fost prima ta zi la studio in calitate de model?

Cu toate ca atunci cand am participat la interviul de angajare am fost extrem de relaxata si deschisa, tocmai datorita celor care mi-au luat interviul, in prima zi de munca m-am simtit intr-o oarecare masura stresata. Acest lucru se datora faptului ca eram pur si simplu o asa zisa incepatoare. Mai lucrasem in acest domeniu, insa doar 2 luni de zile. In studioul in care am prestat servicii de videochat nu am fost respectata, asa ca am luat buna decizie de a ma retrage si de a alege un studio de incredere, precum e Manequeen.

Probabil te intrebi de ce nu am participat din prima la un interviu de angajare la Manequeen – ei bine, am crezut ca nu voi fi acceptata din cauza faptului ca nu aveam experienta, iar acesta era si inca este cel mai bine cotat studio de videochat din Bucuresti. Totusi, chiar daca nu ai mai lucrat in acest domeniu, atat timp cat esti dispusa sa inveti si sa tii cont de sfaturile trainerilor, ai sanse mari de a fi acceptata.

manequeen

Prima zi a fost extrem de frumoasa, avand in vedere ca am cunoscut toate fetele de pe tura mea, m-au imbratisat, mi-au urat bun venit si chiar m-am apropiat mai mult de doua dintre ele. Chiar spre seara am luat decizia de a iesi toate intr-un pub pentru a ne cunoaste si mai bine, ceea ce mi s-a parut minunat. Fetele s-au comportat cu mine de parca ne stiam de-o viata. In plus, mi-au impartasit si din secretele lor, prin care reusesc sa isi fascineze admiratorii.

  • Este adevarat ca trebuie sa te dezbraci in fata admiratorilor?

Cu toate ca multe fete isi doresc sa faca asta pentru ca atrag si mai mult atentia admiratorilor, eu, de exemplu inca nu am fost de acord cu acest aspect. Bineinteles ca ma imbrac si eu mai sexy, insa ezit sa apar complet goala in fata lor. Nimeni nu te obliga sa faci asta, este pur si simplu alegerea fiecarei fete in parte.

  • Este mult prea solicitant programul de lucru?

Daca o fata castiga chiar si 8.000 de dolari pe luna, nu inseamna ca sta non stop online cu admiratorii ei. De fapt, majoritatea lucram 8 ore pe zi si ne organizam in asa masura incat sa avem timp si pentru noi insine, sa mergem la sala, sa iesim in club sau in excursii. In plus, noi avem ocazia sa ne alegem si tura: de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte. Eu am optat pentru cea de noapte, asta pentru ca in timpul zilei sa ma ocup de pasiunile mele: sportul si shopping-ul.

Asadar, acum probabil te-ai convins de anumite lucruri si ti-ai dat seama de faptul ca jobul de model de videochat e unul la fel ca oricare altul, doar ca de pe urma sa se castiga sume mult mai mari de bani.

Lasă un răspuns