5 motive de baza ce te vor convinge sa te angajezi la Manequeen Studio

Universul videochat este unul cu adevarat complex in cadrul caruia nu poate pasi orice doamna sau domnisoara care isi doreste sa duca o viata plina de bogatii materiale. Totusi, cele care intr-adevar isi doresc sa se angajeze in acest domeniu, sunt constiente ca pentru a atinge succesul, trebuie sa munceasca, sa se implice intru totul si sa isi doreasca sa invete, astfel incat sa ajunga la cele mai mari performante.

Sunt extrem de numeroase motivele pentru care modelele isi doresc sa se angajeze la Manequeen Studio, insa printre cele mai importante se numara cele ce urmeaza:

  1. Castiguri de mii de dolari

Cine nu isi doreste un job sigur si legal de pe urma caruia sa castige sume de mii de dolari lunar? Fetele tinere, frumoase, comunicative si descurcarete au sanse uriase de a obtine chiar si venituri de 10.000 de dolari lunar la Manequeen Studio. Totusi, aceste sume mari de bani nu sunt primite de oricine; fetele trebuie sa isi dovedeasca profesionalismul si seriozitatea in fiecare zi. Cert e ca munca este una usoara, asa ca printre cele mai mici venituri ale modeleleor incepatoare care inca nu sunt extrem de pregatite reusesc sa castige in jur de 1.500 de dolari.

Toti acesti bani le permit sa devina complet independente, sa se intretina singure si sa isi satisfaca orice pofta, indiferent cat de scumpa si pretioasa ar fi.

  1. Contract individual de munca

Toate fetele care lucreaza pe postul de model de videochat la Manequeen Studio sunt angajate cu carte de munca. Astfel, tinerele domnisoare nu practica nimic ilegal, iar toate taxele necesare sunt platite la stat.

  1. Colectiv primitor

Dupa spusele modelelor care lucreaza la Manequeen, nu exista niciun alt loc de munca care sa aiba un colectiv atat de calduros si de primitor. Fetele de la studio se considera adevarate surori de suflet, care se ajuta intre ele si care fac tot posibilul ca relatiile dintre ele sa nu se degradeze niciodata.

Pe langa faptul ca in timpul liber se distreaza de minune mergand la shopping, in club sau in excursii, la locul de munca se sustin unele pe celelalte si se ajuta reciproc cu sfaturi care sa le aduca admiratori mai numerosi si inclusiv venituri mai mari.

  1. Bonusuri atractive

Pe langa faptul ca fetele sunt recompensate pentru munca depusa la studio cu mii de dolari lunar, ele au parte si de bonusuri deosebit de atractive, ce le permit sa traiasca ca niste adevarate printese. Atunci cand castigurile sunt depasite fata de luna anterioara cu 10%, 15%  si respectiv 30%, ele sunt recompensate ca atare cu marele premiu PurseQueen, ce consta intr-o superba geanta de la Musette, cu premiul DressQueen, ce consta intr-o eleganta rochie de la Poema, precum si de celebrul premiu ShoesQueen, ce e adorat de modele si care consta intr-o pereche de pantofi de la Musette. Astfel, look-ul oricarui model va fi unul extrem de rafinat.

  1. Studioul e definit de un lux deplin

Se poate spune ca studioul este usor de comparat din punct de vedere al designului cu marele hoteluri de 4 si 5 stele. Fetele beneficiaza aici de un mediu extraordinar de prielnic, dar si de o priveliste de milioane. Acest lucru se datoreaza faptului ca atat piesele de mobilier, cat si decoratiunile interioare sunt extraordinar de frumoase si de o calitate absolut ireprosabila. Toate acestea sunt facute pentru modele, pentru ca ele sa fie tratate ca intr-un palat.

manequeen

Acum ca te-ai convins de pretioasele avantaje de a lucra la Manequeen Studio, nu ramane decat sa stabilesti un interviu de angajare si sa te alaturi unei echipe de fete frumoase si prietenoase, care vor fi dispuse sa te ajute, alaturi de trainerii specializati, indiferent daca ai sau nu experienta in videochat.

Lasă un răspuns