Cum se obtin atractivele bonusuri de la Manequeen si in ce constau?

Celebrul studio de videochat Manequeen a devenit cunoscut nu doar pentru profesionalismul de care a dat dovada dintotdeauna sau de multumirea deplina a modelelor care lucreaza acolo, ci si pentru oportunitatea acestora de a castiga, pe langa miile de dolari, si bonusuri extrem de accesibile.

Cu toate ca nu orice domnisoara care lucreaza acolo are parte de mult visatele bonusuri de la Manequeen Studio, sunt multe fete care se bucura din plin de posibilitatea de a fi tratate ca niste adevarate dive si printese. Cert e ca aici modelele sunt intr-adevar apreciate pentru munca depusa, iar angajatorul nu se limiteaza doar in a le oferi salarii de mii de dolari lunar, ci le recompenseaza ori de cate ori dovedesc ca isi merita cu adevarat locul acolo si ca persevereaza. Astfel, doar cele care invata si pun in aplicare sfaturile trainerilor, reusesc sa obtina pe langa un salariu mare, si un bonus atractiv.

Cat de usor se obtin bonusurile la Manequeen?

Privind din punctul de vedere al modelelor care sunt intr-adevar muncitoare, este extrem de usor de obtinut bonusuri in fiecare luna. Totusi, daca insa fetele nu se implica suficient si nu isi doresc sa se autodepaseasca, nu au sanse prea mari de a se bucura de aceasta posibilitate de a fi recompensate cu accesorii si articole vestimentare la care orice femeie viseaza.

Totusi, care sunt cerintele pe care modelele trebuie sa le indeplineasca pentru a putea obtine un bonus?

Manequeen

Pentru un model intr-adevar implicat in ceea ce face, este extrem de usor sa obtina premiile pe care Manequeen le pune la dispozitia fiecareia in parte. De altfel, castigurile lor trebuie sa se afle in crestere, nicidecum in scadere. Atunci cand ele isi depasesc castigurile din luna anterioara cu 10%, 15% si 30%, ele vor beneficia in mod cert si de un premiu din partea Manequeen.

In ce constau fabuloasele bonusuri de la Manequeen?

Se pare ca modelele de la studio sunt extrem de incantate de marele premiu PurseQueen, ce consta intr-o geanta de la Musette, premiul DressQueen, ce consta intr-o superba rochie de la Poema, precum si de premiul ShoesQueen, ce are in vedere o pereche eleganta de pantofi de la Musette.

Mai mult decat atat, daca un model de la studio isi invita o prietena sa lucreze aici si accepta, intaiul model va fi premiat cu o superba bijuterie Swarovski. Aici ambele parti vor avea de castigat: modelul ca a reusit sa intre in posesia unei bijuterii absolut minunate, dar si prietena ei care are acum posibilitatea sa lucreze pentru angajatorul perfect.

Ca sa le demonstreze ca frumusetea lor este intr-adevar apreciata, Manequeen Studio le pune la dispozitie extraordinara posibilitate de a avea parte de o sedinta foto de milioane. Toate aceste fotografii vor fi absolut perfecte pentru contul lor de videochat, iar astfel vor atrage tot mai multi admiratori. In plus, frumusetea lor naturala va fi si mai bine evidentiata prin articolele vestimentare sexy si elegante pe care modelele le primesc de la idealul angajator.

Asadar, inca o data se dovedeste faptul ca aici fetele sunt tratate ca niste adevarate printese ce sunt recompesate cu bonusuri de milioane. Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Bucuresti, aici modelele chiar sunt recompensate ca atare pentru munca pe care o depun in fiecare zi. Nu trebuie decat sa iti demonstrezi fidelitatea si dorinta de invatare, iar Manequeen Studio te va incanta cu bonusuri si salarii de mii de dolari.

Lasă un răspuns