Care sunt conditiile de lucru ale modelelor de la Manequeen Studio?

Toate fetele care iau hotararea de a se angaja ca model de videochat in cadrul celebrului studio din Bucuresti Manequeen Studio, sunt atrase in primul si in primul rand de veniturile castigate, iar mai apoi de conditiile de lucru. Spre deosebire de multe alte studiouri, aici fetele sunt tratate ca niste printese adevarate, carora li se ofera totul: luxul, eleganta si frumusetea deplina.

Nu e de mirare cat de repede a crescut din punct de vedere a popularitatii celebrul studio, avand in vedere cat de numeroase sunt fetele care vin la interviuri si ca doar cele mai bune sunt alese. Ele sunt cele care aduc cu adevarat faima studioului. Tocmai de aceea, fetele sunt selectate cu atentie. Cert e totusi ca nu e greu sa te alaturi echipei, atat timp cat te recomanda seriozitatea, dorinta de a invata si aspectul fizic placut.

Inainte de a ma angaja la Manequeen Studio, m-am informat destul de bine nu doar pe site-ul lor oficial, cat si la cunostinte care mai lucrasera in trecut in acest domeniu. Chiar daca nu stiam pe nimeni care sa fie angajata acolo, mi-am pus toata increderea in fortele proprii si in ceea ce parea ca imi va oferi studioul, si am participat la un interviu de angajare. Ce-i drept, m-a ajutat destul de mult faptul ca mai lucrasem in acest domeniu timp de 7 luni de zile, insa am si colege care nu mai prestasera niciodata astfel de servicii. Asadar, mai importanta decat experienta este seriozitatea si dorinta de invatare.manequeen

Inca din prima clipa in care am pasit in cadrul studioului, mi-am dat seama de faptul ca aici chiar voi fi respectata si apreciata, ceea ce s-a dovedit a fi complet adevarat. De altfel, chiar si tu poti sa admiri locul in care eu imi aranjez intalnirile private cu admiratorii mei din mediul online. Pe site se afla poze reale, realizate recent de fetele de la studio. Prima impresia pe care o vei avea atunci cand vei admira fotografiile va fi OAU! Exact asa am reactionat si eu in sinea mea atunci cand am pasit pentru intaia oara in interior. Chiar daca vazusem toate cele prezente in poze, impactul a fost mult mai puternic atunci cand m-am aflat fata in fata cu luxoasele camere.

Sunt printesa camerei mele de lux

Pot sa spun cu mana pe inima ca ma simt ca o adevarata printesa in camera mea de la Manequeen. Patul este unul imens si confortabil, iar restul decoratiunilor reusesc sa creeze o atmosfera de poveste. Cu toate ca in trecut am mai fost cazate la tot feluri de hoteluri luxoase, ceea ce am gasit aici m-a impresionat in adevaratul sens al cuvantului. Se vede ca s-a investit in tot ceea ce e aici, intocmai pentru ca Manequeen isi respecta angajatele si le apreciaza cu adevarat.

Mai mult decat atat, ceea ce ofera cu adevarat confortul si caldura din studio este redat de prezenta colegelor mele care-mi sunt ca niste surori de suflet. Ele m-au ajutat enorm sa ma acomodez cu tot ceea ce e aici si sa ma simt la fel de bine ca acasa.

Asadar, sunt foarte sigura ca jobul de model de videochat va deveni si mai popular pe viitor, avand in vedere conditiile de lucru ale fetelor, precum si salariile mari, ce le permit sa duca o viata de printesa.

Lasă un răspuns