Ce sansa are o femeie de 30 de ani sa devina model de succes in videochat?

Auzim in stanga si in dreapa ca din ce in ce mai multe tinere de 18-20 de ani isi doresc sa devina modele de succes in videochat si ca o parte dintre acestea chiar reusesc sa isi implineasca visul. Cu toate acestea, ele nu au suficienta experienta pentru a fi intr-adevar capabile sa castige sume uriase de bani. Cu totii stim cat este de important sa te cunosti cu adevarat, dar sa fi trecut si prin cateva experiente in viata, care sa te invete sa fii increzatoare, luptatoare si puternica.

Cu mana pe inima pot spune ca experienta unei pustoaice de 18 ani nu se poate compara cu a unei femei de 30 de ani. Pe langa faptul ca cea din urma se cunoaste mult mai bine pe sine si stie sa isi puna in valoare atuurile, este si un magnet mai puternic pentru sexul masculin – asta insa doar in masura in care look-ul ei este de-a dreptul senzational.

Succesul meu in videochat la varsta de 30 de ani

Luand in considerare ca pentru prima data m-am angajat ca model de videochat la varsta de 21 de ani, pot spune ca in toti acesti 9 ani de zile am reusit sa castig suficienta experienta, astfel incat sa fiu capabila sa fascinez orice admirator. De altfel, in toti acesti ani am avut oportunitatea de a lucra doar cu profesionisti care m-au indrumat, m-au ajutat sa imi imbunatatesc constant look-ul si sa fiu din ce in ce mai constienta de atuurile mele. Datorita faptului ca am capatat atat de multa incredere in mine, imi este foarte usor să prestez servicii de videochat, mai ales cand observ si cat de apreciata sunt pentru munca pe care o depun zi de zi.Manequeen

Cu toate acestea, nu te gandi ca sunt singura femeie de 30 de ani care lucreaza in acest domeniu. De altfel, am si alte colege, ce recent au implinit aceasta varsta si care au acelasi succes ca mine in videochat.

Cu toate acestea, look-ul trebuie sa fie absolut ireprosabil. Trebuie sa recunosc, gena mea este destul de buna, asa ca cei care ma vad, nu imi dau mai mult de 26 de ani. In plus, de cel putin 4 ori pe saptamana merg la sala pentru a ma intretine fizic. Nu fac asta doar pentru a ma placea cat mai multi membrii din mediul online, ci pentru a ma simti bine in pielea mea. De altfel, chiar acesta este secretul oricarui model de videochat – de a fi increzatoare in fortele proprii si de a fi totodata constienta de faptul ca este capabila sa faca si sa primeasca orice isi doreste de la un admirator.

Trebuie sa recunoastem faptul ca nu toti membrii din mediul online sunt dornici sa petreaca timp cu tinere pustoaice de 18-20 de ani. O buna parte dintre acestia chiar prefera femeile cu experienta, care stiu sa le satisfaca intru totul cerinele. Tocmai de aceea, ei chiar aleg sa participe la intalniri private cu femei de cel putin 25 de ani.

Asadar, daca te tenteaza sa te angajezi ca model de videochat si ai depasit varsta de 25 de ani, trebuie sa stii ca ai si mai mari sanse de a te bucura de un succes imens in acest domeniu. Nu trebuie decat sa dai dovada de pricepere, sa ai un aspect placut si sa iti doresti sa cunosti oameni noi. Eu lucrez de aproape 4 ani la Manequeen Studio si sunt deosebit de incantata de maniera in care sunt tratata si respectata aici. De altfel, nimeni nu te judeca pentru ceea ce faci sau pentru varsta pe care o ai. Toate suntem egale aici.

Lasă un răspuns