Detalii picante din viata unui celebru model de videochat de la Manequeen Studio

Majoritatea modelelor de videochat prefera sa isi pastreze ascuns numele real, precum si alte date personale. Asta le da o oarecare siguranta, nicidecum nu le este rusine cu meseria pe care o practica. Pentru ca admiratorii din mediul virtual sa nu le caute si in afara serviciului si ca ele sa poata avea o viata linistita, prefera sa se foloseasca in online doar de numele ales acolo, care nu are nicio legatura cu cel real.

Ruby, asa cum prefera sa fie numita in videochat, este un model de succes la Manequeen Studio si care este dornica sa impartaseasca si cu noi cateva detalii extrem de picante din jobul pe care il are.

Videochatul nu inseamna prostitutie!

Chiar daca unii au inteles asta, sunt si persoane care au gresita impresie ca modelele de videochat practica ilegalitati si ca presteaza servicii de prostitutii in studiourile de videochat. Asta o spun doar cei care nu s-au documentat si care totodata sunt invidiosi de viata, absolut fascinanta, pe care modelele o duc.

Toate fetele de la studio sunt angajate cu contract de munca. Asta inseamna ca nimic din ce fac acolo nu este ilegal.

Modelele nu sunt obligate sa se dezbrace in fata admiratorilor

Nimeni nu le impune modelelor de la Manequeen Studio sa se dezbrace in fata admiratorilor lor. De altfel, sunt fete care evita sa faca asta, iar altele care prefera sa se dezgoleasca catusi de putin in fata lor.

Eu una, obisnuiesc ca in fata admiratorilor mei fideli sa mai renunt din cand in cand la bluza sau la rochita. La urma urmei, exact asa ma vede toata lumea la plaja sau la piscina si nu e nimic gresit in asta. Partile intime imi sunt acoperite intotdeauna, asa ca nu ma rusinez deloc. In plus, consider ca aspectul meu este unul de milioane si merita sa fie apreciat si de cei din jur. Totusi, repet: renunt la anumite piese vestimentare doar atunci cand imi doresc asta.

Cu toate acestea, la studio am si colege care nu renunta deloc la niciun articol vestimentar si nu sunt criticate pentru asta. Fiecare are libertatea deplina de a face absolut orice isi doreste.

Admiratorii prefera blondele, brunetele, satenele sau roscatele?manequeen

Am primit destul de des aceasta intrebare. Inainte de a se angaja vreo fata aici, se intereseaza care ii sunt sansele de a avea succes in acest domeniu in functie de culoarea parului, de statura sau de greutate. DIn fericire, sunt extrem de numerosi cei din mediul online, iar gusturile si preferintele lor sunt impartite. De exemplu, unii prefera blondele, altii brunetele, roscatele sau satenele.

Atat fetele ce au 2-3 kg in plus, cat si cele ca si trase prin inel se bucura de succes in videochat. Important este sa stie sa se faca placute si sa interactioneze cat mai frumos cu ei.

Asadar, look-ul nu conteaza atat de mult si nu culoare parului iti spune cat de mult sau cat de putin succes vei avea in videochat. Important este sa ai un aspect placut si sa stii sa te folosesti de toate atuurile tale.

Sa fii model de videochat este intr-adevar o oportunitate pentru orice fata care isi doreste sa devina complet independenta, sa se rasfete ca o adevarat printesa si sa isi asigure viitorul financiar pentru o lunga perioada de timp. Important e sa iti placa sa fii in centrul atentiei, sa iti respecti programul de munca, precum si cei cu care interactionezi, iar sansele de a te imbogati rapid sunt foarte mari.

Lasă un răspuns