Cu Manequeen nu duci lipsa de nimic! Avantajele de a lucra ca model de videochat

Stiind cat de mari sunt salariile si bonusurile la Manequeen Studio, dar fiind totodata constiente si de faptul ca traiul modelelor este unul deosebit de bun, din ce in ce mai multe domnisoare sunt dornice sa faca parte dintr-o echipa de adevarate profesioniste.

Exact la acelasi lucru am sperat si eu atunci cand imi dadusem demisia de la fostul loc de munca si ma aflam in cautarea unuia mult mai bun. Dupa ce am lecturat cateva articole interesante, ce le aveau in prim plan pe modelele de la Manequeen Studio, am luat decizia de a-mi incerca si eu norocul. Cu toate ca nu aveam prea multa experienta in acest domeniu si ca nu aveam dimensiunile de 90-60-90, am fost acceptata  sa fac parte din echipa.

Chiar daca mi s-a parut putin surprinzator sa fiu angajata acolo, mi-am dat seama ca totusi imi merit cu adevarat locul. Aici nu conteaza daca esti blonda, bruneta, scunda, inalta, foarte slaba sau cu mai multe forme, ci e important sa ai un aspect armonios si sa te descurci sa vorbesti limba engleza la un nivel mediu, precum si sa porti usor conversatii cu diferite persoane din mediul virtual. manequeen

Am stiut inca din prima zi in care m-am angajat cu carte de munca faptul ca aici voi duce o viata de diva. Pe langa faptul ca studioul arata absolut senzational, precum un hotel de 5 stele, colegele imi sunt mereu aproape si dornice sa ma ajute ori de cate ori am nevoie de asta, ori de o vorba buna.

Totusi, daca esti model de videochat, ai parte de mult mai multe avantaje, nu doar pe plan profesional, ci si material sau personal:

  • Aici inveti cum sa te pui cu adevarat in valoare prin make-up, hairstyle, dar si prin articolele vestimentare si accesoriile purtate. In spatele tau se va afla mereu o echipa de traineri specializati care te vor ghida si te vor invata cum sa castigi din ce in ce mai bine si cum sa atragi tot mai multi admiratori.

Toate aceste sfaturi iti vor fi de mare folos nu doar la locul de munca, ci si in viata personala pentru ca intotdeauna vei reusi sa arati absolut superb.

  • Atat timp cat vei fi serioasa si vei lucra la Manequeen Studio, nu vei duce lipsa de absolut nimic: nici de faima si nici de bani. Salariile de aici sunt corecte si extrem de atractive. De exemplu, cel mai mic venit a unei fete de aici este de 1.000 de dolari. Daca insa esti dispusa sa inveti mai mult si sa lucrezi mai mult, castigurile tale vor creste chiar si pana la 10.000 de dolari lunar.
  • Aici vei invata ce inseamna prietenia adevarata. Pe colegele mele le consider adevarate surori de suflet. Imi place foarte mult acest colectiv. Toate fetele se poarta frumos unele cu celelalte, se ajuta una pe cealalta atunci cand au nevoie si se motiveaza constant.
  • Programul de la studio ti-l poti alege in functie de propriile tale preferinte. In acest fel vei avea suficient timp liber in care sa te ocupi de tot ceea ce iti doresti: facultate, cursuri de dezvoltare personala, shopping, sport si asa mai departe.

Asadar, lucrand la Manequeen, ai parte doar de avantaje. Daca look-ul si personalitatea dezinvolta te recomanda sa devii un model in videochat, nu ezita sa iti incerci norocul si sa ai sanse de a castiga lunar mii de dolari.

Lasă un răspuns