Cele 3 principale calitati ale unui model de videochat

Nu ai nicio sansa sa reusesti sa te bucuri de o cariera de succes in videochat, atat timp cat calitatile nu te recomanda cu adevarat. Daca iti doresti sa te angajezi in acest domeniu si nu esti sigura cat de bine ti se va potrivi, indicat este sa lecturezi acest articol. Mai apoi, iti va fi mult mai usor sa vezi daca esti potrivita pentru a deveni un model de videochat de succes sau daca ar fi mai indicat sa optezi pentru un alt job.

Nu e de mirare ca iti doresti enorm sa te angajezi la Manequeen, cel mai renumit si profesionist studio de videochat din Bucuresti sau chiar din tara, luand in considerare viata de lux pe care o duc angajatele nu doar la studio, ci si in viata personala.

Pot spune ca, desi lucrez de doar 1 an jumatate aici, extrem de multe prietene ma roaga sa impartasesc si cu ele minunata mea experienta pe care am capatat-o de cand lucrez la Manequeen. Odata ce isi dau seama de faptul ca viata mea e absolut perfecta pe plan profesional, imi destainuie ca isi doresc si ele sa participe la un interviu de angajare pentru a avea parte de un trai similar cu al meu.

Unele dintre aceste fete reusesc sa fie acceptate, pe cand altele sunt refuzate inca de la interviu. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca aspectul fizic, dar si felul de a fi nu le recomanda pentru a deveni modele de videochat la Manequeen. Aici cerintele nu sunt exagerat de mari, insa nici oricine nu poate veni sa lucreze la studio. manequeen

Principalele 3 aspecte de care se tine cont la Manequeen atunci cand o fata este acceptata din a face parte din celebrul colectiv sunt:

  1. Abilitatile de comunicare 

Esti o fire comunicativa, care pur si simplu adora sa socializeze, nu doar cu cei cunoscuti, ci sa intre in contact si cu persoane noi? Atunci jobul de model de videochat este potrivit pentru tine si ai sanse mari de a te descurca de minune sa iti petreci timpul cu admiratorii tai din mediul online.

Stii sa comunici chiar si in limba engleza? La Manequeen vei relationa doar cu persoane de pe alte continente si din alte tari. Tocmai de aceea, trebuie sa stii sa socializezi cu ei intr-o limba oficiala, iar in acest caz este engleza. Nivelul de limba trebuie sa fie unul mediu, nicidecum avansat.

2. Esti complet relaxata si dezinvolta

Timiditatea nu te prea caracterizeaza si nu te lasi intimidata de oameni prin actiunile si vorbele lor? Atunci in mod cert vei face o treaba buna la Manequeen. De altfel, aici este extrem de apreciata increderea in fortele proprii. Admiratorii se simt atrasi de domnisoarele care sunt increzatoare in propria persoana si nu se lasa usor intimidate.

Daca totusi ai un gram de timiditate care te caracterizeaza, poti foarte usor scapa de asta. De exemplu, eu eram la fel la inceput, insa odata ce timpul a inceput sa treaca si am vazut cat de apreciata sunt de admiratori, am capatat mult mai multa incredere in mine si am invatat sa ma iubesc mai mult.

3. Iti respecti locul de munca din toate punctele de vedere

Odata ce ai stabilit conditiile de lucru la angajare si ai semnat contractul de munca, trebuie sa respecti tot ceea ce ai promis ca vei face. Asta inseamna ca trebuie sa fii mereu punctuala, sa iti respecti colegele, care la randul lor te vor ajuta si se vor imprieteni cu tine, dar si sa asculti de sfaturile trainerilor specializati. Dupa ce vei tine cont de toate acestea, te asigur ca viitorul tau va fi unul promitator.

Odata ce ai observat ca aceste 3 aspecte te caracterizeaza, iti recomand sa iti incerci norocul de a te imbogati intr-un timp scurt si sa participi la un interviu de angajare la Manequeen Studio.

Lasă un răspuns