Cum a reusit un model de succes in videochat sa devina un antreprenor

Probabil ai aflat de la surse directe sau indirecte ca modelele care lucreaza la Manequeen au salarii la care unii nici nu viseaza. Miile de dolari pe care fetele le obtin lunar, le permit sa isi satisfaca orice moft si sa se bucure din plin de aceata viata ce are de oferit nu doar locatii superbe, demne de admirat, ci si multe altele. Un model de succes de la Manequeen nici nu se uita la bani atunci cand merge la shopping, intocmai pentru ca e constienta de faptul ca veniturile ei sunt mult mai mari decat a oricarei alte fete de varsta ei.

Putine sunt cele care se pot lauda cu salarii de 5.000 de dolari lunar la doar varsta de 24 de ani. Printre acestea se numara si Sonia, modelul care lucreaza in videochat de la varsta de 19 ani si care s-a bucurat pana recent de o cariera de succes in acest domeniu. Cu toate acestea, anul trecut, cand avea doar varsta de 24 de ani, a luat decizia de a se retrage din aceasta industrie si de a-si indeplini marele vis: acela de a se muta in Viena si de a avea propria ei mica afacere.

Fiind o persoana care era mare iubitoare de sport, intotdeauna arata extraordinar de bine, iar asta i-a adus o mare parte din succesul din videochat. Cine nu apreciaza un corp subtire si bine lucrat la sala de fitness? Cu toate ca ii placea foarte mult jobul pe care il avea la studio, de mica isi dorea sa aiba propria ei sala de fitness, iar ea sa fie chiar instructoarea.

Cu toate acestea, pentru a-ti deschide propria afacere intr-o capitala atat de dezvoltata cum e Viena e destul de greu, avand in vedere ca ai nevoie de un buget destul de insemnat pentru asta. Totusi, inca de la bun inceput a fost motivata de acest vis, asa ca a strans luna de luna cativa banuti pentru a putea a avea propria ei sala de fitnesss. manequeen-afacere

In cei 6 ani lucrati la Manequeen a reusit sa castige foarte multi bani. Pe unii dintre acestia i-a cheltuit pentru o alta pasiune de-a ei: calatoria, dar si pe chirie, respectiv pentru o masina modesta. Gandul ei a fost mereu la sala de fitness condusa de ea, asa ca, odata ce a reusit sa stranga o suma destul de frumoasa de bani, si-a facut bagajul, si-a luat la revedere cu lacrimi de la cea de-a doua ei familie de la studio si a plecat cu avionul spre marea destinatie: Viena. In doar 5 luni de zile a reusit sa puna pe picioare o afacere de milioane.

Chiar daca initial a devenit instructoarea salii sale de fitness, succesul a inceput sa devina din ce in ce mai mare, asa ca a luat decizia de a se ocupa mai mult de partea administrativa si si-a angajat un personal bine pregatit. Ea este extrem de renumita acum in Viena si majoritatea celor de pe strada o recunosc nu doar datorita aspectului sau fizic, ci si a succesului uluitor pe care il are prin intermediul business-ului sau.

Cu toate ca drumul pe care l-a parcurs nu a fost unul foarte usor, acum este o femeie de afaceri de succes care isi doreste ca in viitorul apropiat sa isi deschida si un salon de infrumusetare intr-un cartier micut din Viena. Asadar, succesul va fi oferit intotdeauna de o cariera in videochat pentru orice fata frumoasa si dornica sa se imbogateasca.

Lasă un răspuns