TOP 3 afirmatii complet false despre videochat

Videochatul reprezinta un subiect destul de controversat. Cei care nu sunt la curent cu jobul de model de videochat al tinerelor din Romania, fac afirmatii gresite si traiesc cu impresia ca nu este o meserie de admirat. Chiar daca majoritatea tinerilor au inteles ca este un job ca oricare altul, cei trecuti de prima tinerete tind sa faca afirmatii destul de deranjante ce le vizeaza pe modelele de videochat. Acesta este si motivul pentru care majoritatea domnisoarelor care lucreaza in acest domeniu, obisnuiesc sa ascunda asta fata de parintii lor.

Din teama de a nu fi judecate de cei din jur, fetele ascund de cele mai multe ori faptul ca lucreaza in videochat. Mai mult decat atat, identitatea lor ramane ascunsa atunci cand se colaboreaza cu un studio de incredere precum e Manequeen. Ele nu isi divulga datele personale, astfel ca niciun apropiat nu poate afla cu ce se ocupa cu adevarat. In plus, cei cu care fetele interactioneaza prin intermediul internetului sunt din tari straine, asa ca nu sunt sanse sa fie recunoscute.

Cu toate acestea, inca mai aud tot felul de afirmatii complet eronate ce au in vizor jobul de model de videochat. Consider ca ar trebui sa ne dam deja seama ca traim intr-o era noua, unde ideea de modernism si de tehnologie avansata isi spune cuvantul.

  1. Videochatul inseamna prostitutie.

Aceasta afirmatie este cea mai frecventa din punctul meu de vedere. Nu ar avea cum sa fie videochatul prostitutie, din moment ce este o meserie 100% legala. De altfel, toate fetele care lucreaza la Manequeen Studio sunt angajate cu carte de munca. In plus, la studio au loc frecvent verificari, astfel incat totul sa fie in perfecta ordine si disciplina. videochat

Cum ar putea insemna prostitutie o activitate ce nici macar nu presupune un contact fizic dintre doua sau mai multe persoane? De exemplu, ceea ce fac mai exact modelele de videochat este sa se conecteze la internet, sa isi acceseze contul personal si sa intre in conversatii cu cei care ii solicita asta. Ei nu se vor intalni din punct de vedere fizic, caci intre ei se va afla o distanta extrem de mare. Modelul e in Romania, iar admiratorul intr-o tara straina.

2. Fetele trebuie sa se dezbrace.

Aceasta propozitie este total neadevarata. Chiar daca sunt modele care prefera sa mai renunte din cand in cand la bluza, exista si o sectiune de non-adult pentru care opteaza multe fete. Ele nu sunt obligate de nimeni sa renunte la anumite piese vestimentare pentru a-si multumi admiratorii. Atat timp cat ele nu isi doresc sa faca asta, nu o fac.

3. Sumele uriase de bani castigate sunt doar o iluzie.

Unele persoane tind sa creada ca sumele cu care se lauda marile studiouri de videochat din Romania sunt doar o iluzie si ca fac asta doar pentru a atrage fete care sa lucreze acolo. Totusi, chiar daca asta se intampla in cazul celor no-name, atunci cand vine vorba de Manequeen, lucrurile stau complet diferit. Fetele au ocazia sa obtina venituri absolut fabuloase, atat timp cat sunt serioase si se dedica complet lucrului pe care il fac.

Mai mult decat atat, aici ele au ocazia sa castige chiar si bonusuri extrem de atractive, ce constau in rochii elegante, pantofi de lux, dar si bijuterii.

Asadar, cei care nu s-au documentat suficient in ceea ce priveste jobul de model de videochat, nu sunt in masura sa isi dea cu parerea. Doar modelele care lucreaza deja in domeniu sunt capabile sa faca astfel de afirmatii. Cert e ca toate cele mentionate anterior sunt complet neadevarate. Daca te documentezi putin mai bine, ai sansa de a afla pana si cele mai fascinante lucruri despre jobul din videochat la care majoritatea fetelor viseaza.

 

Lasă un răspuns