Ce trebuie sa stii inainte sa devii model de videochat?

In mod cert iti doresti sa devii model de videochat pentru a te bucura de un program destul de flexibil, dar si de venituri frumoase. Cu toate acestea, inainte de a lua decizia finala in ceea ce priveste alegerea studioului potrivit pentru tine, iti recomand sa te informezi ca atare.

Sunt destul de multe fete care au trecut prin experiente urate atunci cand au ales sa se angajeze la un studio no-name. Chiar daca unele pretind ca ofera salarii uriase si conditii de lux, atat timp cat nu au un site de prezentare bine organizat si nu ai auzit vorbe prea bune de la angajatele de acolo, te sfatuiescte sa te feresti de astfel de angajatori.

De altfel, un studio de renume despre care am auzit doar vorbe de bine este chiar Manequeen Studio. Am si o veche colega din liceu care a lucrat acolo pret de 2 ani de zile si s-a declarat a fi extrem de multumita. Cu toate acestea, a luat decizia de a se retrage atunci cand si-a cunoscut actualul sot intr-o tara straina, asa ca s-a mutat cu el acolo.

Totusi, nicio angajata de acolo nu am auzit sa se planga in vreun fel sau altul de maniera in care cei de acolo se poarta cu ea. Drept dovada, se pare Manequeen Studio este o optiune pentru tine.

Participa la interviuri de angajare

Este absolut esential ca odata ce te-ai documentat ca atare, sa stabilesti un interviu de angajare la care mai apoi sa te prezinti. In functie de raspunsurile pe care le vei primi acolo, te vei convinge daca merita sa te angajezi in acel loc sau nu.

De altfel, la interviu veti putea discuta cu privire la programul de lucru pe care il vei avea. Nu stiu cum e la alte studiouri, insa la Manequeen se pare ca il poti alege impreuna cu angajatorul dupa propriile preferinte – poti lucra in mai multe ture: de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte.

Tot in cadrul interviului vei afla si informatii mai exacte in ceea ce priveste salariul pe care il vei putea castiga. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti faci sperante prea mari ca vei reusi sa obtii sume de peste 5.000 de dolari, precum alte modele de la Manequeen, fara sa ai experienta. Cele care obtin venituri atat de mari, lucreaza de un timp in videochat si nu mai au nevoie de ghidare. In schimb tu, daca nu ai prea multa experienta in domeniu, venitul mediu in prima luna ar putea fi de 1.000 de dolari. model

Gandeste-te: unde altundeva ai putea castiga o suma atat de mari de bani fara sa ai experienta? In plus, la studio vei fi ghidata de o echipa de traineri specializati, care iti vor impartasi din tainele videochatului.

Daca nu ti se ofera semnarea unui contract de munca la studioul pe care l-ai ales, nu te prezenta la locul de munca! Acest fapt este complet ilegal, iar de pe urma acestuia vei avea extrem de mult de pierdut.

Mai apoi, odata ce ai pornit pe acest drum si te-ai angajat, trebuie sa stii ca naturaletea si aspectul fizic te vor ajuta enorm sa relationezi eficient cu admiratorii tai. Cu cat le vei starni mai mult interesul, cu atat vei avea parte si de venituri mai mari. De altfel, asta e cel mai important: sa iti multumesti si sa iti fascinezi admiratorii.

Acestea fiind spuse, jobul de model de videochat nu este unul potrivit pentru oricine, insa daca esti de parere ca poti avea o cariera de succes in acest domeniu, chiar iti recomand sa faci asta. Niciun alt job nu iti va aduce mai multe beneficii.

Lasă un răspuns