Cum alegi un studio de videochat de incredere

E adevarat ca sunt destul de numeroase studiourile de videochat din Bucuresti, insa majoritatea se dovedesc a fi nepotrivite pentru modele. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca ele nu sunt suficient de respectate si ca nu tin cont de meritul pe care il au.

Probabil ai auzit si tu ca multe fete s-au plans de-a lungul timpului de faptul ca s-au angajat la diverse studiouri de videochat si ca de fapt au avut mult de suferit de pe urma acestui lucru din cauza faptului ca nu erau recompensate corespunzator pentru munca depusa, dar si pentru ca mediul de lucru nu era intocmai foarte prielnic. Tocmai din aceste motive, inainte de a te angaja la un studio de videochat este indicat sa te documentezi suficient.

Documenteaza-te inainte de a lua o decizie!

Este absolut esential sa nu te grabesti deloc intr-o astfel de situatie, mai ales ca in mod cert nu iti doresti sa regreti mai apoi ca ai facut acest pas. Da, poate ca jobul de model de videochat este potrivit pentru tine, insa daca nu alegi cu grija studioul potrivit, risti sa ai doar de suferit. Multe fete care au fost dezamagite de studiourile fantoma ce pretindeau ca sunt serioase, au ajuns sa renunte la visul lor de a deveni modele de succes in videochat si s-au limitat la o viata mediocra cu venituri medii sau chiar foarte mici. Pentru a nu ajunge si tu in aceasta situatie, iti propun sa te documentezi bine inainte de a lua o decizie.

Daca ai prietene sau cunostinte care au avut contact cu diferite studiouri de videochat, nu ezita sa le ceri o parere. Cei cu adevarat apropiati te vor feri de rautati si te vor ajuta sa iei intr-un final cea mai buna decizie pentru tine.

Nu ezita sa participi la interviuri

Este foarte important sa participi la interviurile de angajare. Astfel iti vei da seama daca cei cu care intentionezi sa lucrezi sunt cu adevarat seriosi sau nu isi doresc decat sa te traga pe sfoara. Astfel, datoria ta este sa intrebi tot ceea ce te intereseaza. Daca cei de la studio iti promit semnarea unei carti de munca inca din prima zi lucrata, atunci e cert ca totul este in regula acolo; in schimb, daca ti se va propune sa lucrezi la negru, iti sugerez sa nu accepti pentru ca doar tu vei avea de suferit. Exista marea posibilitatea ca tu sa nu iti primesti salariul si sa lucrezi un numar mai mare de ore decat ar fi normal.

videochat

Mai mult decat atat, daca ai posibilitatea sa vizitezi studioul si sa schimbi cateva vorbe cu modelele de acolo, cu atat mai mult va fi indicat pentru tine. Cu cat spatiul va fi mai modern si mai atent ingrijit, cu atat inseamna ca angajatorilor le pasa de maniera in care sunt tratate angajatele. Un mediu de lucru prielnic isi doreste oricine, insa nu il si primeste orice persoana. Tocmai din aceste motive trebuie sa te interesezi suficient de mult, astfel incat la final sa iei cea mai potrivita decizie pentru tine.

Asadar, nu ramane decat sa te documentezi, sa ceri sfaturile altor persoane care lucreaza la studiouri de videochat si sa te alaturi unei echipe intr-adevar serioase, precum este cea de la Manequeen Studio.

 

Lasă un răspuns