Cum poti obtine produse de lux de la Musette si Poema cu Manequeen

Ce poate fi mai minunat decat sa stii ca ai un job la care mergi cu drag, de pe urma caruia obtii venituri de mii de dolari lunar, dar si cadouri ce constau in articole vestimentare si accesorii de la Musette si Poema, pe langa fabuloasele pietre pretioase Swarovski? De toate acestea se bucura din plin modelele din videochat, care lucreaza la cel mai mare si mai bine cotat studio din Bucuresti – Manequeen.

Chiar daca nu orice tanara domnisoara s-ar descurca de minune sa aiba un astfel de job, ce implica o dedicare permanenta, odata ce calitatile te recomanda, ai sanse uriase de a te bucura de un imens succes, chiar daca nu ai mai lucrat niciodata in acest domeniu. Da, la Manequeen Studio te poti angaja cu carte de munca, chiar daca nu ai experienta. Bineinteles ca veniturile tale nu vor fi de mii de dolari la inceput, insa cei 1.000$ cu siguranta ii vei castiga, atat timp cat iti vei da interesul si vei asculta de sfaturile trainerilor specializati.

Castiguri de mii de euro si premii de lux la Manequeen

Inca de cand afla tinerele domnisoare de stilul de viata al modelelor de la Manequeen, de castigurile pe care le obtin, dar si de premiile de lux castigate, isi doresc cu ardoare sa urmeze si ele o astfel de cariera de succes deplin. Chiar daca unele dintre fete nu reusesc sa fie acceptate dupa ce participa la interviul de angajare, cele intr-adevar potrivite pentru o cariera de model  de videochat, se bucura inca din prima zi de un mediu prielnic, un colectiv primitor, dar si de o echipa de traineri specializati, care vor sa le ajute.

Pe langa castigurile de mii de euro pe care fetele le obtin lunar, ele sunt premiate atunci cand isi dovedesc profesionalismul, perseverenta, dorinta de invatare si seriozitatea cu premiul PurseQueen, premiul DressQueen, premiul ShoesQueen, cu vouchere BeautyQueen, dar si cu pretioasele bijuterii Swarovski.Manequeen

Toate acestea se obtin insa doar atunci cand sunt depasite castigurile din luna anterioara. Acestea trebuie sa creasca in luna curenta cu cel putin 10% pentru a putea intra in posesia unei superbe genti de la Musette, a unei elegante rochii de la Poema, dar si a unei perechi de pantofi de lux de la Musette. Asta dovedeste faptul ca Manequeen pune intr-adevar pret pe fericirea angajatelor, precum si pe maniera in care ele arata. Nu e de mirare ca orice model de videochat se imbraca doar cu haine de lux de la case de moda celebre, dar si merge la sedinte de ingrijire faciala si corporala la cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, in cadrul carora doar celebritatile ajung.

Ele sunt ca adevarate dive. Insa, asta se datoreaza doar muncii si seriozitatii de care modelele dau dovada de fiecare data. Cu toate acestea, dat fiind faptul ca fetele se simt foarte bine la studio, merg la munca cu placere si se inteleg foarte bine cu admiratorii lor, aceasta nu este nicidecum o cariera dificila pentru ele. De altfel, atunci cand iti place ceea ce faci, se vad si rezultatele.

Asadar, modelele de la Manequeen Studio duc intr-adevar o viata de printesa, ce le permite sa isi satisfaca orice dorinta, indiferent ca e vorba de vacante, haine scumpe, masini sau proprietati. Odata cu experienta, castigurile cresc considerabil, iar stilul de viata devine unul si mai luxos.

Lasă un răspuns