Manequeen ofera joburi pentru orice tanara, cu sau fara experienta

Cel mai probabil esti destul de uimita sa citesti un titlu care sa sugereze faptul ca un angajator iti ofera ocazia sa lucrezi fara sa ai experienta in domeniu. Videochatul este un domeniu din ce in ce mai popular, aspect ce se datoreaza ideii de a comunica in mod constant cu diferite persoane, de pe diferite continente ale lumii.

Cui ii place sa socializeze, sa se afle mereu in centrul atentiei, sa fie complimentata des si sa castige sume mari de bani de pana la 10.000 de dolari lunar, nu trebuie sa evite ocazia de a lucra la cel mai bine cotat studio de videochat din Bucuresti – Manequeen.

Din fericire pentru domnisoarele care nu au mai lucrat niciodata in acest domeniu, Manequeen le ofera oportunitatea de a se dezvolta considerabil pe plan profesional cu ajutorul unei echipe de traineri specializati si extrem de bine pregatiti, ce le ajuta pe intreaga perioada a lor de debut.

Care sunt castigurile de la Manequeen?

Castigurile de la Manequeen difera destul de mult in functie de orele lucrate, de calitatea muncii depuse, de numarul admiratorilor, dar si de experienta. Dupa cum am precizat si anterior, experienta nu este obligatorie la modelele de videochat, insa aceasta le-ar putea ajuta extrem de mult sa devina mai bune cunoscatoare a manierei in care sa se comporte cu admiratorii lor. De altfel, asta e cel mai important – sa stie sa se faca placute de oamenii cu care interactioneza in mediul online prin intermediul chatului.

Un venit minim a unui model de videochat la Manequeen Studio este de 500-1.000 de dolari lunar, insa cel mediu este de aproximativ 5.000 de dolari. Fetele care intr-adevar muncesc, se autodepasesc constant, asculta de sfaturile trainerilor si se comporta exemplar cu admiratorii lor, reusesc sa castige destul de usor chiar si mai mult de 10.000 de dolari.manequeen

Totusi, acele modele de la Manequeen care obtin sume de peste 10.000 de dolari lunar, lucreaza de cel putin 2-3 ani in acest domeniu, si-au facut deja un nume, iar admiratorii sunt intotdeauna interesati si dornici sa aiba parte de intalniri private cu ele.

Gandeste-te cat de placuta e munca depusa de ele, avand in vedere ca isi presteaza serviciile in camere definite de lux de 4-5 stele, nu sunt nevoite sa aiba niciun contact fizic cu toate acele persoane si ca sunt premiate nu doar cu salarii mari, ci si cu bonusuri deosebit de atractive. Pentru a obtine totusi si vouchere de performanta pentru saloanele de infrumusetare din Bucuresti, precum si articole vestimentare si accesorii de lux, ele trebuie sa isi depaseasca castigurile din luna anterioara.

Atat timp cat fetele demonstreaza ca isi dau interesul la locul de munca si se respecta una pe cealalta, ele vor duce intotdeauna o viata de poveste. De altfel, printre favoritele lor pasiuni se numara shoppingul, calatoriile, sportul si atractia catre machiaj. Toate modelele au grija de look-ul lor, pana la cele mai mici detalii.

Aspectul fizic e important, insa nu trebuie sa ai dimensiunile perfecte de 90-60-90 pentru a putea castiga chiar si sume de 10.000 de dolari lunar. Asadar, nu e mare mirarea ca din ce in ce mai multe tinere, ce recent au implinit varsta de 18 ani, patrund usor in tainele videochatului si isi asigura viitorul financiar pentru intreaga viata, doar lucrand cativa ani de zile cu maximum de seriozitate.

Asadar, atat fetele care au experienta in videochat, cat si cele care nu au mai avut niciodata ocazia de a fi modele de succes, au acum oportunitatea de a demonstra cat sunt de frumoase, de inteligente, dar si cat de usor se pot face placute de potentialii admiratori de la Manequeen.

Lasă un răspuns