Videochat de acasa sau de la studio? Ce e mai avantajos pentru tine?

Aceasta tema devine din ce in ce mai abordata, intocmai pentru ca modelele isi doresc sa isi mareasca constant veniturile. Cu toate acestea, de multe ori iau deciziile incorecte, ce le dauneaza mai apoi pe plan financiar, dar si profesional. Unele sunt de parere ca e mai avantajos sa lucrezi de acasa si sa nu te streseze nimeni, pe cand alte fete sustin ferm ca la studio castigurile sunt mai mari. Unde s-o fi afland adevarul?

Dat fiind faptul ca inainte de a lucra intr-un studio de videochat, prestam astfel de servicii acasa, in propriul meu dormitor, iar ca acum lucrez de aproape 7 luni de zile la Manequeen Studio, as putea sa impartasesc si cu voi o parte din experientele mele.

E mai avantajos sa lucrezi de acasa sau de la studio?

Pana nu era sa experimentez pe propria mea piele, nu aveam cum sa dau un raspuns mai real. Sunt o fire destul de incapatanata, asa ca, desi am fost sfatuita sa lucrez direct la un studio de incredere, am considerat ca nu imi doresc sa fiu in permanenta urmarita si sa am un program bine stabilit. Asadar, am luat decizia de a lucra din propria mea casa.

Pentru admiratori conteaza enorm maniera in care te prezinti in fata lor, cum esti imbracata, machiata si coafata, dar si locul in care te afli. Cu toate ca dormitorul meu este unul cochet, nu se compara cu luxul dintr-un studio de videochat. De altfel, orice model e mult mai bine pus in valoare intr-o camera ce e comparata cu un hotel de 5 stele. Chiar daca nu e absolut esential, acesta reprezinta unul din motivele ce m-au convins sa renunt din a presta servicii de acasa. Manequeen

Mai mult decat atat, in acele ore pe care le petreci online, consumi destul de mult curent electric. In schimb, daca alegi sa lucrezi la un studio, aceste sume de bani nu trebuie sa fie achitate de tine.

Principalele avantaje de a lucra de la studio:

  • Nu stiu la alte studiouri cum functioneaza, insa, la Manequeen, noi, modelele, avem parte de sprijinul deplin al trainerilor specializati. Acesti traineri sunt de sex feminin, asa ca ne inteleg pe deplin si reusesc sa ne ajute de fiecare data sa ajungem acolo unde ne dorim cu adevarat.

Mai ales daca nu ai prea multa experienta in acest domeniu, indicat este sa te angajezi si sa lucrezi la un studio pentru ca doar asa vei reusi sa inveti, sa parcurgi o serie de informatii absolut esentiale si totodata sa iti cresti incetul cu incetul veniturile.

  • La studio beneficiezi de aparatura ultra profesionala, care te ajuta sa comunici mult mai eficient cu admiratorii tai. Internetul va functiona intotdeauna absolut ireprosabil, iar camera video va transmite o imagine perfecta.
  • La studio vei beneficia si de o sedinta foto profesionala, ce te va ajuta sa iti alegi o fotografie de profil care sa ii atraga pe potentialii admiratori.
  • Dat fiind faptul ca aici vei avea si colege extrem de prietenoase si de deschise, ori de cate ori vei avea nevoie de ajutor, ele vor fi intotdeauna dornice sa te ajute.

Personal, consider ca in urma cu 7 luni de zile am luat cea mai importanta si mai buna decizie din viata mea pe plan profesional. Pe langa faptul ca sumele castigate la studio sunt mult mai mari comparativ cu cele pe care le obtineam lucrand de acasa, aici sunt tratata ca o adevarata printesa si ma bucur zilnic de compania minunatelor mele prietene.

Lasă un răspuns