Studentele au gasit jobul ideal la Manequeen Studio

Anii studentiei sunt extraordinari de frumosi, insa atunci cand lipsa banilor isi spune cuvantul, distractia parca nu mai e la fel de mare. De altfel, majoritatea studentelor din Bucuresti vin inclusiv din alte zone ale tarii, in speranta de a duce viata mai buna decat in provincie. Cele indraznete si frumoase, care aleg sa se angajeze la Manequeen Studio, sunt constiente de faptul ca sunt apreciate cu adevarat si ca niciun alt job nu li se va potrivi mai bine.

De ce e jobul de model de videochat la Manequeen perfect din punctul de vedere al studentelor din Bucuresti?

Ce studenta nu isi doreste sa stea in chirie, in detrimentul cazarii la camin, ori a mancarii din restaurantele exclusiviste, in detrimentul cantinelor? Toate aceste lucruri, dar si apriga dorinta de a se face cunoscute, admirate si apreciate, au ales increzatoare jobul de model de videochat. Aceasta meserie nu este ca oricare alta, chiar daca fetele sunt angajate aici cu contract de munca.Manequeen

Am precizat faptul ca acest job nu e ca oricare altul pentru ca banii se castiga in sume foarte mari; asta insa doar daca se depune efortul si dedicarea necesara.

Printre alte avantaje de a lucra ca model la Manequeen, se enumara:

  • Fetele care nu au experienta in acest domeniu pot avea sanse foarte mari de a se alatura echipei de modele de videochat. Nu-i asa ca in calitate de studenta iti este destul de dificil sa iti gasesti un job bun, de pe urma caruia sa castigi o suma frumoasa de bani? Insa, faptul ca nu ai mai lucrat niciodata te impedica sa iti indeplinesti visul? Ei bine, asta nu se intampla si in cazul celebrului studio de videochat Manequeen din Bucuresti.
  • Programul flexibil le permite sa se ocupe de facultate, dar sa faca si bani din videochat. In functie de orarul pe care il au la scoala, se pot planifica si programul la locul de munca.

De exemplu, se pare ca majoritatea dintre ele prefera sa lucreze pe timp de noapte pentru ca ziua sa aiba suficient de mult timp pentru a-l dedica cursurilor, invatatului, dar si propriilor pasiuni.

  • Fetele care au varsta in jur de 20 de ani sunt de cele mai multe ori barfitoare, invidioase si rautacioase. Totusi, la Manequeen modelele sunt alese una si una, astfel incat sa se formeze un colectiv unit si deosebit de prietenos. Ele se considera prietene apropiate, care din cand in cand in timpul liber isi petrec sesiunile de shopping impreuna.
  • Veniturile obtinute de pe urma acestui job la Manequeen le permite sa duca o viata mult mai buna: adio mancare de la cantina, adio mijlocului de transport in comun, adio camine prost intretinute. Acum, ele au ocazia sa manance doar in restaurante exclusiviste, sa isi conduca propriul autoturism si sa locuiasca intr-un apartament.

In functie de veniturile castigate de fiecare model in parte, acestea variind intre 500-2.000 de dolari pentru cele fara experienta, fetele isi pot permite sa duca o viata complet lipsita de griji.

Lasă un răspuns