Intrebari frecvente despre jobul de model de videochat

Jobul de model de videochat reprezinta un subiect inca destul de controversat, dar care se pare ca este din ce in ce mai bine inteles de oameni. Fetele tinere, frumoase si dornice sa se bucure de un succes urias, pasesc cu incredere in interiorul studiourilor de viceochat din apriga dorinta de a se mobiliza pe plan profesional si de a castiga un venit mai mult decat mediu.

Iata care sunt cele mai frecvente intrebari, adresate atat de barbati, cat si de femei si totodata ce au in prim plan videochatul:

  • Este legal videochatul?

Putini sunt cei care intr-adevar s-au documentat ca atare si au descoperit faptul ca videochatul este legal in Romania de multi ani de zile. De exemplu, angajatele de la marele studiouri de videochat, printre care se numara Manequeen, beneficiaza de contracte de munca. Asta inseamna ca toate darile la stat sunt platite corespunzator si ca modelele au parte de aceleasi beneficii si avantaje ca orice alt angajat din tara.

  • Fetele trebuie sa se dezbrace in fata admiratorilor lor?

In videochat exista doua ramuri importante: adult si non-adult. Inainte de a semna contractul de munca, modelele vor avea ocazia sa aleaga pentru ce categorie isi doreste sa lucreze. Cele care sunt dornice sa isi dezgoleasca trupurile si sa fie admirate din plin de admiratori, sunt bine primite, la fel ca si cele care prefera sa-si tina hainele pe ele. Manequeen

Cu toate ca domnisoarele care sunt mai putin timide si sunt dispuse sa renunte la o anumita piesa vestimentara au mai mare succes in videochat, chiar si cele de la non-adult obtin sume de mii de dolari.

  • Cum ma pot descurca cu programul daca sunt studenta?

Probabil nu stiai asta, insa la Manequeen sunt cateva modele care urmeaza cursurile unor facultati din Bucuresti, unele dintre acestea fiind chiar foarte grele. Totusi, datorita programului flexibil de la studio, fetele isi pot alege de unele singure orele pe care sa le petreaca la locul de munca. Chiar daca majoritatea dintre ele prefera sa vina la studio noaptea, pentru ca pe timpul zilei sa aiba timp de facultate, sunt si fete care lucreaza dimineata sau dupa-amiaza.

  • Nu am mai lucrat niciodata in videochat. Am sanse sa fiu angajata?

Spre deosebire de alte studiouri din Bucuresti, la Manequeen sunt asteptate chiar si fetele care nu au mai lucrat niciodata in acest domeniu. De altfel, la studio ele au parte de ajutorul unor traineri specializati, care le impartasesc din secretele unui model de succes in videochat.

  • Cum trebuie sa arate un model de videochat?

Cu toate ca unele domnisoare au idei preconcepute cu privire la maniera in care arata modelele, precum ca dimensiunile lor sunt de 90-60-90, la Manequeen nu se pune pret pe asta. Important este ca aspectul fizic sa fie unul placut, nicidecum a unei papusi Barbie, cu multe operatii estetice. Aici e apreciata naturaletea si nu conteaza daca ai cateva kilograme in plus pentru ca admiratorii au gusturi si preferinte diferite.

Asadar, acestea au fost cele mai frecvente intrebari adresate de-a lungul timpului cu privire la jobul de model de videochat. Acum probabil te-ai convins de faptul ca e o meserie legala, frumoasa, de pe urma careia tinerele domnisoare se imbogatesc rapid.

Lasă un răspuns