Model la Manequeen Studio – care sunt cerintele?

Poate ca multe dintre voi se intreaba ce inseamna sa fii model de videochat. Exista multe pareri si controverse in legatura cu domeniul acesta de activitate, insa marea lor majoritate sunt doar pareri rautacioase. In realitate, cei care lanseaza tot felul de zvonuri despre videochat sunt doar invidiosi pe castigurile realizate de modele.

Ei bine, da. Modelele de videochat reusesc sa obtina lunar salarii cu mult peste medie, facand o munca usoara si placuta. In cazul in care te-ar tenta un astfel de job, dar nu stii care sunt cerintele, in cele ce urmeaza iti vom oferi cateva lamuriri.

Care sunt cerintele pentru a deveni model la Manequeen Studio?

In primul rand, pentru a deveni model la Manequeen, trebuie sa fii prietenoasa, serioasa, politicoasa si sa iti respecti cuvantul dat. Vei vedea ca la Manequeen intreg personalul formeaza o adevarata familie, un grup in care prieteniile stranse aduc bunastarea tuturor. Intr-o familie nu trebuie sa existe invidie, delasare, lipsa de politete sau dusmanie, motiv pentru care va trebui sa ai calitatile de mai sus.

In al doilea rand, pentru a fi model la Manequeen va trebui sa fii eleganta. Nu e o problema daca nu iti permiti inca asta, pentru ca in scurt timp iti vei putea permite orice. Manequeen se mandreste cu titlul de “studioul elegantei absolute” si te vei putea convinge de asta imediat ce ii vei trece pragul. Pentru a te integra cat mai bine in ambient, te vom ajuta sa devii pe zi ce trece mai eleganta.

Un alt element foarte important la Manequeen este legalitatea. Nu te vom putea angaja daca nu ai varsta minima obligatorie de 18 ani. La Manequeen Studio se respecta cu strictete toate aspectele legale, motiv pentru care toate angajatele indeplinesc acest criteriu. Zvonurile care spun ca videochatul este ilegal sunt total nefondate. Activitatea functioneaza in Romania in baza legii 196/2003, cu modificarile si completarile din prevederile legii 496/2004. La Manequeen sunt respectate toate prevederile din Codul Muncii, motiv pentru care, daca mai ai cateva luni de zile pana la implinirea varstei de 18 ani, va trebui sa mai astepti.

De asemenea, pentru a fi model Manequeen va trebui sa fii dispusa sa inveti. Ajutoare vei gasi in intreg personalul, de la colegele modele pana la angajatele din management sau cele ale departamentului financiar. Cele mai bune recomandari le vei primi insa de la domnisoarele trainer, care te vor ajuta sa faci in asa fel incat sa atragi tot mai multi admiratori, pentru a castiga de la luna la luna tot mai mult.

Manequeen

Fii sociabila si naturala! Poate ca nu iti vine sa crezi, insa exact asta cauta admiratorii, membrii de pe site-urile de videochat. O prezenta feminina, chiar daca e dincolo de camera web, de la distanta, va trebui sa fie cat mai naturala si spontana. Va trebui sa poti sustine discutii antrenante, iar daca esti putin mai timida nu trebuie sa iti faci griji. Tot trainerele te vor invata cum sa folosesti timiditatea in favoarea ta, pentru a atrage si mai multe castiguri.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa devii model Manequeen, va trebui sa cunosti limba engleza, cel putin la nivel conversational. Cei cu care vei discuta sunt din strainatate, prin urmare toate discutiile vor fi purtate in limba engleza.

In cazul in care consideri ca indeplinesti toate aceste criterii, te invitam la Manequeen Studio!

Lasă un răspuns