Manequeen m-a ajutat sa devin diva de milioane, invidiata de toti

Ca sa poti arata ca o adevarata diva, precum marile celebritati din Romania, trebuie sa ai parte de un buget destul de insemnat, care sa iti permita sa te rasfeti din toate punctele de vedere. Fiind constienta de faptul ca un job oarecare nu mi-ar putea oferi ocazia de a avea viata la care dintotdeauna am visat, am inceput sa caut unul putin mai diferit, dar totodata legal, de pe urma caruia sa castig foarte bine.

Nu imi doream sub nicio forma sa ma imbogatesc de pe urma “sclaviei” intr-o tara straina si sa ingrijesc batrani, ori sa fac curatenie prin diferite case, intocmai pentru ca stiam ca merit mult mai mult de atat. Eram constienta de frumusetea mea naturala, de corpul meu atletic si de abilitatile bune de comunicare, nefiind deloc timida. Asadar, in functie de atuurile mele, am cautat si un job pe masura.

Am lecturat un articol pe internet, pe care nu-l mai gasesc acum, loc in care era descrisa meseria de model de videochat de la Manequeen Studio, cat de bine sunt tratate fetele acolo si ca veniturile lor sunt de cel putin 500-1.000 de dolari lunar. Fiind constienta de faptul ca invat repede si sunt serioasa, eram sigura ca voi reusi sa castig inca din prima luna chiar mai mult de 1.000 de dolari, ceea ce s-a si intamplat, cu toate ca nu aveam experienta.

Este foarte important sa ai mare incredere in tine, pentru ca domnisoara care te va intervieva va pune accent pe atitudinea pe care o prezinti. Chiar daca esti emotionata, iti recomand sa te destinzi rapid; de altfel, chiar angajatoarea iti va induce o stare de destindere si de relaxare deplina. Eu una m-am simtit la interviu ca si cum stateam de vorba cu o prietena apropiata, nicidecum cu un potential angajator.

Manequeen a scos la iveala diva din mine

Sunt de parere ca orice doamna sau domnisoara este o adevarata diva, insa trebuie sa scoata asta la iveala pentru a vedea si cei din jur asta. Cu toate ca aveam foarte multa incredere in look-ul meu, acest lucru datorandu-se complimentelor constant primite din partea sexului masculin. Cu toate acestea, doar atunci cand am ajuns la Manequeen am invatat sa ma pun si mai mult in valoare. Cum? – prin trucurile la care apeleaza orice femeie – articole vestimentare, accesorii, make-up. Manequeen

Trainerii specializati de la Manequeen mi-au impartasit cateva informatii esentiale, ce m-au ajutat sa imi pun in valoare si mai mult atuurile. Astfel, odata ce si castigurile mele incepeau sa creasca la 3.000-3.500 de dolari lunar, mi-am permis sa ma rasfat din plin.

Mi-am inchiriat propriul meu apartament cu 2 camere in Bucuresti, mi-am cumparat in leasing o masina, am calatorit atat cat am putut si am investit foarte mult in garderoba mea. Deja nu mai mergeam in magazine pentru a ochi reducerile de pret, ci puneam mai mult accent pe brand si calitate. Trebuie sa recunosc faptul ca am devenit usor obsedata de ideea de a avea mereu haine noi, asa ca nu exista saptamana in care sa nu imi cumpar cel putin 2-3 perechi de pantofi, rochite si jachete.

Totusi, un accent deosebit l-am pus si pe ingrijirea corporala. Deja toate aceste lucruri nu le mai faceam pentru admiratorii mei, ci pentru mine insami. Simteam ca am devenit o adevarat diva, ca cele pe care le vedeam pe podiumurile de defilare de la TV. Incepeam sa vizitez saloanele de infrumusetare la care mai veneau si cateva celebritati din Romania si aveam mare grija de aspectul fizic.

Consider ca Manequeen m-a ajutat nu doar pe plan profesional, ci si personal. Unele femei ma invidiaza pentru ceea ce sunt, iar barbatii isi doresc din ce in ce mai mult sa ma cunoasca. Oricat de frumoasa ai fi, atat timp cat nu stii sa te pui in valoare, nu poti deveni o adevarata diva.

Lasă un răspuns