Care sunt criteriile in functie de care sunt alese modelele de la Manequeen?

Sa fii un model de succes in videochat la Manequeen nu este o misiune pe care orice domnisoara o poate duce cu bine la sfarsit. Tocmai din acest motiv, atunci cand o fata este angajata din a face parte din echipa, angajatorul se asigura ca poate face fata si ca este intr-adevar potrivita pentru asta.

Dat fiind faptul ca nu oricine poate avea norocul de a castiga sumele uriase de bani oferite de Manequeen in schimbul serviciilor oferite, cele care intr-adevar sunt potrivite pentru a deveni modele de videochat de succes, sunt definite de cateva aspecte extrem de importante.

Cum trebuie sa fie o domnisoara pentru a face parte din echipa Manequeen

Inainte ca un angajator sa ii propuna domnisoarei venite la interviu sa faca parte din echipa, acesta trebuie sa se asigure ca are toate calitatile necesare, care sa o recomande cu adevarat pentru jobul de model de videochat. Printre cele mai importante aspecte ce se au in vedere, se incadreaza:

  • Cat de bune sunt abilitatile de comunicare – este intr-adevar de asteptat ca tinerele domnisoare sa aiba oarecare emotii si retineri pe parcursul interviului de angajare, cu toate ca ele nu vor fi nicio clipa puse intr-o pozitie inconfortabila.

De ce este important sa comunice usor si sa se exprime eficient inca de la interviu? Ei bine, jobul de model de videochat implica multa socializare si cunoastere cu oameni necunoscuti, care pe parcurs incep sa devina mai apropiati, ca niste prieteni as putea spune. Nivelul de engleza trebuie sa fie si el cel putin mediu, astfel incat comunicarea dintre model si admirator sa fie usor de realizat – de altfel, munca lor nu va fi cunoscuta decat pe taramuri straine, asadar, nimeni din tara nu va da de ele cand vor lucra.

  • Aspectul placut – da, in videochat chiar se pune accent pe aspectul fizic. Totusi, nu trebuie sa arati ca o papusa Barbie, ci sa fii frumoasa, naturala. De altfel, la studio vei fi ajutata de traineri specializati, de sex feminin, ce te vor invata cum sa te imbraci si sa te machiezi, astfel incat sa iti pui si mai bine in valoare calitatile fizice. Manequeen

Nu iti face griji ca ai cateva kilograme in plus, pentru ca unii admiratori chiar isi doresc sa cunoasca astfel de domnisoare “cu forme”.

Multe fete se intreaba daca blondele, brunetele, satenele sau roscatele au mai mult succes in videochat. Ei bine, culoarea parului nu conteaza absolut deloc. Admiratorii din mediul online au preferinte diferite, asa ca la studio sunt asteptate atat fetele inalte, cat si cele scunde, blonde, satene, roscate sau brunete.

  • Dorinta de invatare – atat cele care au mai lucrat in trecut la un studio de videochat, cat si cele care se afla la inceput de drum, trebuie sa isi doreasca sa invete de la traineri. Atat timp cat fetele se arata inca de la interviu interesate sa se dezvolte si sa devina pricepute ai acestui domeniu, au sanse mari de a fi acceptate.

Asadar, cerintele de la Manequeen nu sunt prea stricte, iar avantajele de a lucra la studio sunt intr-adevar insemnate. Consider ca daca ai toate aceste calitati, merita sa participi la un interviu de angajare si sa devii complet independenta pe plan profesional. Astfel, fiecare vis iti va deveni realitate: o masina, un apartament, o sesiune zdravana de shopping sau calatorii in cele mai scumpe si indepartate locuri.

Lasă un răspuns