Motivele pentru care Manequeen e angajatorul perfect pentru tine

Te afli in floarea varstei si inca te gandesti ce sa faci cu viata ta, astfel incat sa te bucuri de venituri destul de insemnate, sa nu mai depinzi de parinti, ba din contra, sa ii ajuti tu pe ei. Din punctul de vedere al modelelor de videochat care lucreaza la Manequeen, acesta este intr-adevar angajatorul perfect, care le-a ajutat sa devina complet independente de la o varsta destul de frageda, de 18-20 de ani.

Majoritatea fetelor care lucreaza la studio au varste cuprinse intre 18-26 de ani, insa sunt si modele care au in jur de 30 de ani. De altfel, aici nu sunt importanti anii, ci maniera in care reusesti sa ii atragi pe admiratori de partea ta, sa devina din ce in ce mai interesati de tine.

Cu toate ca sunt destul de numeroase studiourile de videochat din Bucuresti, cel care se face intr-adevar remarcat este Manequeen. Acesta a fost clasat in topul celor mai serioase studiouri din capitala sau chiar din tara. Astfel, nu e de mirare ca toate fetele care viseaza la o cariera in videochat isi doresc sa aiba ocazia de a lucra alaturi de o echipa de profesioniste serioase si prietenoase.

Printre aspectele ce claseaza Manequeen ca fiind angajatorul perfect, se numara:

  • Castigurile modelelor sunt foarte mari si intotdeauna oferite la timp. Aici se pune un accent deosebit pe modalitatea in care se face plata. De altfel, banii sunt intotdeauna oferiti la timp, astfel ca modelele nu au avut niciodata nemultumiri din acest punct de vedere. Manequeen

In functie de orele lucrate, de seriozitatea demonstrata, de calitatea serviciilor oferite, dar si de experienta, veniturile modelelor de la Manequeen variaza intre 500 de dolari si 10.000 de dolari lunar.

  • Pe langa faptul ca modelele au parte de castiguri uriase, ce le asigura un trai de lux, ele sunt rasplatite si motivate cu bonusuri ce constau in accesorii si articole vestimentare ce fac parte din celebre branduri. Astfel, de fiecare data cand fetele isi depasesc castigurile din luna anterioara cu cel putin 10%, au sansa de a beneficia chiar si de vouchere pe care sa le foloseasca increzatoare in saloanele de infrumusetare.
  • Programul de lucru extrem de flexibil de la Manequeen atrage si foarte multe studente care isi doresc sa urmeze cursurile unei facultati si totodata sa aiba o cariera sigura si de succes. Astfel, ele au ocazia sa isi organizeze timpul dupa propriile preferinte, avand in vedere ca au ocazia sa lucreze in ture diferite.
  • Aparatura cu ajutorul careia vor lucra modelele este de ultima generatie. Se investeste constant in asta, intocmai pentru ca fetele sa fie rasfatate si sa vina zilnic cu drag la locul de munca. Camerele de ultima generatie prin intermediul carora vor interactiona cu admiratorii vor oferi o imagine HD clara, dar si un sunet de inalta calitate.
  • Colectivul este unul absolut perfect. Fetele vin de fiecare data cu drag la studio, intocmai pentru ca stiu ca acolo se vor intalni cu colegele lor, alaturi de care s-au legat frumoase prietenii. Modelele se ajuta, se sfatuiesc si se incurajeaza de fiecare data, astfel incat sa reuseasca sa isi creasca perfomantele.

Manequeen reprezinta pentru majoritatea modelelor o adevarata familie protectoare si de incredere. Aici fetele nu doar ca devin complet independente intr-un timp destul de scurt, insa leaga prietenii adevarate pe viata.

Lasă un răspuns